Când vor face nunta Maria Constantin și Robert Stoica: „Tocmai de asta și alegem luna...”

 Ifrim Georgiana
.

Când vor face nunta Maria Constantin și Robert Stoica. Recent, frumoasa cântăreață a fost cerută în căsătorie de către Robert Stoica. Momentul s-a petrecut chiar în timpul filmărilor pentru Splash! Vedete la apă. Maria Constantin își dorește ca nunta ei să aibă loc în luna iulie și a explicat de ce a ales această perioadă. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Când vor face nunta Maria Constantin și Robert Stoica. De mai bine de doi ani, Maria Constantin și Robert Stoica trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Artista este în culmea fericirii de când a fost cerută în căsătorie și pune deja fiecare detaliu la punct pentru nuntă. Mai mult, se pare că artista știa de 5 ani ce rochie va purta în cea mai specială zi din viața sa. Într-un interviu recent, Maria Constantin a mărturisit că nunta ei va avea loc anul viitor, în luna iulie, și mai rămâne să stabilească locul unde se va desfășura evenimentul.

constantin-1-1constantin-1-1

Motivul pentru care Maria Constantin își dorește să se căsătorească în luna iulie. Artista este hotărâtă ca nunta ei să aibă loc în mijlocul verii. Aceasta nu va cânta la eveniment, pentru a nu-i aduce ghinion, și nici nu își dorește să se fure mireasa.

Citește și: Ce moment special pregătește Maria Constantin pentru ziua nunții sale:„Va fi ca un tip de invitație'

Citește și: Câți bani cere Maria Constantin la o nuntă:”Cânt orice gen muzical”

Citește și: Sylvester Stallone și Jennifer Flavin divorțează după 25 de ani de căsnicie:„Aceste probleme personale…'

Citește și: Ilinca, viitoarea soție a lui George Simion, detalii despre rochia de mireasă:„E făcută la comandă, cu influență…'

Când vor face nunta Maria Constantin și Robert Stoica

Cântăreața își dorește ca nunta ei să desfășoare în aer liber. Din acest motiv, aceasta a stabilit ca evenimentul să aibă loc în luna iulie, mai ales că, în ultimii ani, în această perioadă nu prea a plouat.

„La anul va fi sigur nunta, probabil în luna iulie, dar nu am stabilit pentru că abia am ajuns pe acasă, cu evenimentele dintr-o parte în alta și este destul de dificil. Momentan, nu am avut timpul și răgazul să mergem la o locație, să vedem. (…)

În principiu, am vrea în aer liber, tocmai d-asta și alegem luna iulie pentru că, din câte am observat în ultimii ani, în iulie nu prea plouă. Dacă vrem să facem în luna iulie, trebuie să ne gândim cumva să fie și soare, să fie frumos', a declarat Maria Constantin potrivit wowbiz.ro.

„Nu mă așteptam'

Artista a mărturisit că nu s-a așteptat nicio secundă să fie cerută în căsătorie. Momentul a fost unul extrem de special și a avut loc chiar în timpul filmărilor pentru emisiunea Splash! Vedete la apă. Imediat după ce a executat un salt spectaculos, Robert Stoica s-a pus în genunchi și i-a adresat marea întrebare.

Cererea în căsătorie a fost una emoționantă atât pentru cei doi parteneri, cât și pentru ceilalți concurenți care au fost de față.

„Sunt cea mai fericită femeie! Nu mă așteptam nici măcar o secundă să se întâmple asta, dar s-a întâmplat. Nu a știut absolut nimeni de la emisiune, nici măcar echipa de acolo', a adăugat aceasta potrivit sursei citate.

Ce spune artista despre relația cu Robert Stoica

Cântăreața a mărturisit că și-a găsit, în sfârșit, sufletul pereche. Aceasta a mai fost căsătorită de două ori și are un fiu din căsnicia cu Ciprian Vasile Tapota.

Noi suntem de trei ani de zile împreună. Cumva, și dacă nu mă cerea, nunta tot avea loc. Indiferent de situație, era un mare DA, pentru că suntem de atât de mult timp împreună și niciodată nu ne-am certat, suntem super ok și pot spune în sfârșit că mi-am găsit și eu sufletul pereche și sunt liniștită și fericită și am tot ceea ce îmi trebuie lângă’, a spus artista potrivit ego.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton