Când va naște Vlăduța Lupău: „Începem numărătoarea inversă”

.

Când va naște Vlăduța Lupău. Interpreta de muzică populară este tot mai aproape de momentul când își va ține băiețelul în brațe. Pregătirile sunt în toi, iar frumoasa cântăreață din Ardeal a postat deja, pe rețelele de socializare, câteva fotografii cu camera unde va sta noul membru al familiei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Artista a dorit să aibă cât mai multe amintiri din această perioadă specială din viața ei, motiv pentru care a postat mai multe imagini emoționante cu burtica de gravidă. Acum, urmăritorii se întreabă când va naște Vlăduța Lupău. Tânăra a mărturisit că este cel mai mare vis al său de a avea o familie, chiar dacă s-a confruntat cu probleme de sănătate în trecut. Aceasta a trecut printr-o operație de endometrioză, diagnostic care ar fi putut reprezenta un impediment în a rămâne însărcinată.


Soția lui Adi Rus nu ezită să se răsfețe în această perioadă, mărturisind că își face toate poftele și nu se teme de kilogramele în plus. Cântăreața a anunțat că a început deja numărătoarea inversă până când va naște. Iată ce a declarat frumoasa artistă!

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Vlăduța Lupău la nunta fratelui ei.Artista, însărcinată în opt luni, și soțul ei au fost nași de cununie


Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău însărcinată în luna a opta:„În curând, o să știu ce înseamnă viața cu adevărat’

Citește și: Cristina Cioran a fost discriminată din cauza vârstei: „Am simțit-o când am anunțat că…’

Citește și: Ce sacrificii face Irina Rimes, la sfârșitul concertelor ei: „Mă flatează, dar până la urmă e ceva trist’

Când va naște Vlăduța Lupău

La finalul lunii mai, Vlăduța Lupău a anunțat că mai sunt 10 săptămâni până va naște, ceea ce înseamnă că au mai rămas aproximativ 5 săptămâni până când își va ține băiețelul în brațe. Deși are multe griji și întrebări, artista a mărturit că încearcă să se bucure din plin de această perioadă.


„Începem numărătoarea inversă……știu că această perioadă poate fi doar o dată în viață… așa că mă bucur de ea, chiar dacă îmi aduce și cele mai multe griji. E firesc! Sunt o mulțime de întrebări și de lucruri noi pe care le traiesc.

Dar…mai știu și că este cel mai mare dar ceresc să porți și să simți în pântecele tău un suflet…iar la vremea dată să-l aduci pe lume…Abia te aștept, micuțule‘, a scris artista pe pagina de Instagram, la finalul lunii mai.


Ce pofte are Vlăduța Lupău în sarcină

Pe rețelele de socializare, Vlăduța Lupău a postat un videoclip în care le-a arătat urmăritorilor ce pofte are în ultimul trimestru de sarcină. Printre alimentele care se aflau pe masă, se numără gogoși, gem de caise, pepene galben, piersici, cireșe și banane.

Pe tot parcursul sarcinii, artista și-a informat urmăritorii despre starea sa de sănătate, dar și despre sentimentele care o încearcă. Anunțul că este însărcinată a luat pe toată lumea prin surprindere, postând o fotografie cu burtica de gravidă, alături de un mesaj emoționant.


„Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi „mămică’ … (woow!!!) Da! Eu ❤️ voi fi mămica ta! Ce zici?! … stai să vezi ce mămică … și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne batem’ de la care pe care iubește mai tare!)

Ce mai vreau să știi … nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă!‘, a scris atunci artista pe rețelele de socializare.


Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini

Vlăduța Lupău a mărturisit că înainte să rămână însărcinată acum, a mai pierdut două sarcini.

„Am străbătut așa câteva mici obstacole, nu le-am zis niciodată. Nu am simțit nevoia să împărtășesc cu nimeni, decât cu Adi sau cu familia. (…) Am avut încă două sarcini care s-au pierdut. (…) Cumva eram așa, nu mai știam ce se întâmplă, cum o să fie.


În urmă acestor două sarcini pierdute, ne-am dorit și mai mult. Eram și mai dornici să se întâmple și să fie, adică minunea să existe. (…) În urma mai multor analize, am descoperit că aveam endometrioză’, a declarat Vlăduța Lupău, în podcastul lui Mihai Morar.

Sursă foto: Facebook