Când și unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel

.

Când și unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel. Joi, 29 septembrie, marele actor s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani. Actorul a cumpărat locul de veci de mai mulți ani și l-a pregătit pentru momentul în care avea să nu mai fie. Unul dintre fiii acestuia a dezvăluit programul funeraliilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Alexandru Arșinel a fost actor la teatru de revistă, televiziune și film. Și-a început cariera în 1962 și a jucat în sute de piese de teatru, spectacole și filme și a înregistrat zeci de piese în colecții audio, la Teatrul Național Radiofonic. Vestea morții actorului a fost confirmată de către Bogdan Arșinel, fiul său cel mare. Acum, acesta a dezvăluit programul funeraliilor tatălui său.

Citește și: Ce spunea Stela Popescu despre relația dintre ea și Alexandru Arșinel:'Noi nici măcar buni prieteni nu suntem. Nu ne facem vizite, nu mâncăm împreună'


Citește și: Ce reacție neașteptată a avut Gigi Becali după moartea lui Alexandru Arșinel:'Pierdere? Ce pierdere, tată?'

Citește și: Cine este Marilena, soția lui Alexandru Arșinel.Au fost căsătoriți timp de 54 de ani

Citește și: Se schimbă modul în care se face spovedania, după cazul Visarion Alexa

Când și unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel

Regretatul actor va fi condus pe ultimul drum duminică, 2 octombrie 2022. Astăzi, 30 septembrie, trupul neînsuflețit al actorului va fi depus, de la ora 14:00, până mâine după amiază în foaierul Teatrului de Revistă Constantin Tănase.


Începând de sâmbătă, 1 octombrie, sicriul acestuia se va afla la Cimitirul Bellu. Bogdan Arșinel este cel care a confirmat informația, pentru fanatik.ro.

„Tata va ajunge astăzi (n.r.: 30 septembrie 2022) la ora 14 la teatru, la Tănase. Va sta până mâine la prânz. Mâine va fi depus la Capela Bellu, iar înmormântarea va avea loc duminică, la ora 12, la Cimitirul Bellu’, a susținut fiul acestuia.


Actorul și-a cumpărat locul de veci din 2014

Încă din anul 2014, Alexadru Arșinel și-a cumpărat un loc de veci la Cimitirul Bellu, acolo unde va fi înmormântată și soția lui, Marilena Arșinel, când se va stinge din viață.


„Sunt un om gospodar şi mi-am făcut mormânt la Bellu. Să nu aibă grijă copiii când n-o să mai fiu. Eu sunt un om gospodar și pregătesc toate, în așa fel încât să nu las multe probleme după mine. Eram la Noaptea Muzeelor și Bellu e considerat muzeu. Și am primit de la Primărie un telefon să merg cu câțiva colegi, după spectacol, să aprindem câteva lumânări la mormintele marilor actori, că ne așteptau cei de la Bellu.

Ne-am dus, ne-au primit imediat, am aprins lumânări. Și eram cu niște colegi de la Teatrul Tănase: ‘Hai să vă arăt un mormânt de-al unui coleg de-al nostru. Și mergeam așa și am ajuns la vreo 10 metri de locul unde este mormântul meu’, a povestit actorul înainte de moarte pentru evelinepauna.ro.

Sursă foto: Hepta & Captură video