Când revine Laura Cosoi în televiziune: "În momentul acesta, am o ofertă"

 Dumba Gabriela
.

Laura Cosoi este însărcinată acum cu cel de-al treilea copil și consideră că este pregătită să se întoarcă în televiziune. Actrița se simte împlinită, iar pe plan personal este extrem de fericită alături de soțul ei și cele două fiice ale lor, Rita și Vera. Familia lor se va întregi în luna iunie cu încă o fetiță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi absolvit Facultatea de Asistență Socială în cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza, deși nu a profesat niciodată în acest domeniu. Mai târziu a terminat și studiile de actorie pentru că simțea că are o datorie față de profesia pe care o urma, ea jucând în multe seriale și filme de-a lungul timpului.

laura-cosoilaura-cosoi

Când se întoarce Laura Cosoi în televiziune

Laura Cosoi a mărturisit că se va întoarce pe micile ecrane în toamna acestui an, lucrând la un proiect de care este foarte entuziasmată.

„În momentul acesta, am o ofertă. Trebuia să se întâmple primăvara asta, dar s-a amânat pentru la toamnă. Până acum nu s-a nimerit nicio emisiune care să mi se potrivească.

Nu am fost niciodată un om avid după celebritate. Tocmai de aceasta am avut o pauză destul de mare. Dar mi-aș dori să mă întorc în televiziune', a declarat Laura Cosoi pentru impact.ro.

Citește și: Ce dietă a ținut Bianca Drăgușanu.Cum a slăbit 30 kg în 6 luni

Citește și: Studenta criminală de la Medicină, eliberată condiționat, după 12 ani.Carmen Șatran a fost considerată o deținută-model

Laura Cosoi va naște cea de-a treia fetiță în iunie

Laura Cosoi abia așteaptă să-și țină în brațe cea de-a treia fetiță, care va veni pe lume în luna iunie a acestui an. Fosta iubită a lui Smiley mărturisește că nu mai are emoții, fiind la a treia sarcină.

Avem pătuțul, și alte lucruri de la Vera. La Rita, la primul copil am fost supersitițioasă, pentru că nu știi cum va decurge sarcina.

Apoi deja, la al doilea, la al treilea copil, lucrurile sunt clare. Am deja pregătit cam totul, am comandat și haine noi pentru cea mică. Doar numele prefer să-l ținem secret până la naștere.

În general, am avut sarcini ușoare. Am mai luat în greutate, dar nu am avut probleme sau emoții. Pe parcursul sarcinii, nu am avut pofte, dar eu sunt de felul meu pofticioasă. Acum am mâncat mai multe dulciuri ca de obicei, dar nu am exagerat', a mai declarat Laura Cosoi.

Ce nume a ales Laura Cosoi pentru a treia fiică

Laura Cosoi a spus că a ales numele pentru cea de-a treia fiică, însă nu îl va dezvălui decât după ce va naște. Ea a explicat și semnificația numelor fetițelor sale, Rita și Vera.

„Ritei i-am pus numele de la Sfânta Rita. Verei i-am pus numele, pentru că ni s-a părut nouă ca va fi așa ca o lumină de vară, Vera. Se potrivește cu Rita. Pentru următoarea fetiță poate ieșim din acest joc de 4. Avem numele, numai că nu o să-l spunem până nu se naște. Vor fi două nume.

Sfânta Rita este pe 22 mai și este în calendarul catolic. Noi suntem catolici. Sfânta Rita este cea care îndeplinește dorințele imposibile. Se spune că datorită ei se îndeplinesc anumite dorințe pe care ți le pui din timpul anului. Sunt niște zile în care te rogi.

Eu mă rugasem în urmă cu 10 ani să-mi arate calea la un moment dat și apoi când am rămas însărcinată și mi-am dat seama că se naște aproape de Sfânta Rita. Așa i-am ales numele. (…) Va fi un nume destul de simplu', a declarat Laura Cosoi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton