Când începe „Survivor România” 2023. Alex Delea: „Show-ul ăsta e pentru dependenții de adrenalină”

 Ifrim Georgiana
.

Când începe „Survivor România' 2023. Invitat în cadrul finalei „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', Alex Delea a făcut anunțul cu privire la debutul noului sezon al emisiunii în care a fost desemnat câștigător anul acesta. Fostul concurent a subliniat că reality show-ul vine cu numeroase surprize pentru concurenți, dar și pentru cei de acasă. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea „Survivor' a debutat în România pe 18 ianuarie 2020 și a fost difuzat timp de trei sezoane. Ultimul sezon al reality show-ului a fost filmat în Republica Dominicană, Alex Delea fiind desemnat câștigătorul competiției, în fața Elenei Chiriac și a lui Ionuț Popa. În urma emisiunii, acesta a câștigat o mare popularitate în rândul telespectatorilor români, dar și un premiu în valoare de 100.000 de euro. În urmă cu puțin timp, acesta a făcut anunțul despre debutul celui de-al patrulea sezon al show-ului „Survivor România'.

s-9-1s-9-1

Când începe „Survivor România' 2023. Cei opt concurenți care vor face parte din echipa „Războinicilor' au fost prezentați în emisiunea lui Cătălin Măruță, chiar în ziua în care show-ul a împlinit 15 ani de la prima difuzare.

Citește și: Zanni ar putea fi înlocuit la PRO TV.Cine va prezenta emisiunea Survivor Extrashow, în noul sezon?

Citește și: Marian Drăgulescu își deschide o academie de gimnastică cu banii câștigați la Survivor:„Investiția depășește 50.000 de euro'

Citește și: Mihai Morar l-a criticat dur pe Culiță Sterp, după ce artistul a jignit un jurnalist la ieșirea din sala de judecată:”Definiția perfectă pentru neam prost”

Citește și: Modul inedit prin care Irina Rimes și iubitul ei fac ca relația lor să funcționeze:„Născocim o ceartă'

Când începe „Survivor România' 2023

Prezent în finala emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', Alex Delea a făcut marele anunț despre debutul celui de-al patrulea sezon al reality show-ului „Survivor România'. Se pare că prima ediție va fi difuzată chiar la începutul anului.

Câștigătorul sezonului anterior a făcut câteva declarații despre modul în care decurg filmările, mărturisind că emisiunea este dedicată celor dependenți de adrenalină și celor care doresc să-și întreacă limitele.

„Wow, show-ul ăsta e pentru dependenții de adrenalină, pentru cei care vor să-și depășească limitele, pentru cei care vor să fie mai buni decât au fost, pentru cei care iubesc competiția și, mai ales, pentru cei care au voință. De la domnu Dan citire… Survivor România începe un nou sezon la PRO TV, chiar la început de an', a susținut câștigătorul „Survivor România' 2022.

Cine sunt cei 8 Războinici care vor concura la „Survivor România' 2023

În luna octombrie, emisiunea „La Măruță' a împlinit 15 ani. Cu ocazia acestui moment aniversar, au fost prezentați cei 8 Războinici care concurează pentru un loc la „Survivor România 2023'.

Printre aceștia, se numără: George, Andreea Moromete, 23 de ani, ofițer de poliție, Ionuț Rădulescu, barman, Crenguța Manta, 44 de ani, antreprenor, Alexandru Zaharie, 36 de ani, antrenor de fitness, Alexandra Bud-inera, account manager, Bogdan Cuibari și Ruxandra Aydin, care e model.

Dintre cei opt concurenți, numai unul va fi selectat pentru a participa în cadrul emisiunii, în urma voturilor celor de acasă. Ceilalți 7 Războinici vor fi aleși prin intermediul preselecțiilor demarate la ProTV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton