Când începe Next Star. Reguli stricte în sezonul 10

.

Când începe Next Star, sezonul 10? Unul dintre cele mai iubite show-uri de diverstisment din România revine în curând, după mai bine de un an de pauză. Ajuns la al zecelea sezon, show-ul Next Star a fost întrerupt din cauza pandemiei, însă filmările au început deja în această primăvară și cel mai fericit de revenirea Next Star este Dorian Popa, unul dintre jurați.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Foarte fericit de revenirea Next Star este Dorian Popa, unul dintre cei trei jurați ai show-ului de la Antena 1. După o lungă pauză, Next Star revine sâmbătă, 22 mai, de la ora 20.00, la Antena 1.


Când începe Nex Star, sezonul 10

Când începe Next Star, sezonul 10? În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, copii curajoși și talentați, care îi vor surprinde cu abilități uimitoare. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.


‘Pentru mine, revenirea la Next Star, metaforic vorbind, a fost ca revenirea Crăciunului. Ştiţi când trec 10-11 luni, se face deja noiembrie şi abia aştepţi să vină sărbătorile de iarnă, să vină Moşul? Eh, aşa eram eu în aşteptarea continuării filmărilor pentru Next Star.

Şi abia aştept să începem difuzarea pentru că avem nişte copii extrem de talentaţi, extrem de buni şi care sunt ca nişte radiatoare de energie pozitivă. Abia aştept să urmărim împreună sezonul 10 Next Star’, a spus Dorian Popa.


Cum vor interacționa la masa juriului Loredana, Ștefan Bănică jr și Dorian Popa, telespectatorii Antenei 1 vor vedea începând de sâmbătă, 22 mai, de la ora 20.00, în cel de-al zecelea sezon Next Star, prezentat de Dan Negru.

Citește și:
Cum s-a schimbat relația dintre Roxana Nemeș și iubitul ei cât timp ea a
fost plecată la Survivor: „Nu mai avem nevoie de despărțiri pentru…

Citește și: Marius Elisei, afectat de depresie, după divorțul de Oana Roman: „Am făcut câteva greșeli, viața…’


Citește și: Jador, dezvăluiri despre relația cu Roxana Nemeș, la Survivor: „Ea stătea sub mine. Nimeni nu știe…’

Ce reguli trebuie să respecte atât concurenții, cât și jurații Next Star

După aproape un an de când au fost întrerupte filmările pentru Next Star, din cauza pandemiei COVID-19, Antena 1 reia filmările, însă cu reguli stricte pentru concurenți și juriu. Iată ce condiții trebuie să îndeplinească Dan Negru, gazda show-ului de top, și celebrii jurați Ștefan Bănică, Loredana Groza și Dorian Popa.


‘Prezentatorii și jurații vor fi nevoiți să se testeze, copiii-concurenți și însoțitorii lor, bunici sau părinți, vor avea nevoie de un certificat medical, pentru a fi excluse din start necazurile. Și programul de Revelion a fost filmat în aceleași condiții, cu toții au purtat mască, în pauze, și s-a respectat distanțarea.

Vor primi mâncare la pachet, sigilat, li se vor pune la dispoziție dezinfectanți, totul va fi atent supravegheat, pentru ca nimeni să nu se îmbolnăvească au dezvăluit surse din Antena 1 pentru impact.ro.


„Se va munci 8 zile consecutiv, câte 12 ore pe zi!'

Pentru că echipa Next Star se teme ca nu cumva să fie introduse
restricții noi și emisiunea să fie din nou suspendată, filmările se fac
la foc automat, chiar și câte 12 ore pe zi.


‘Nu este timp de pierdut, în București este scenariu roșu, cu toții se tem să nu fie iar suspendate filmările. Se va munci enorm, timp de 8 zile, începând din 15 martie, nu vor lua pauză nici în weekend. Dan Negru și jurații Dorian Popa, Ștefan Bănică Jr și Loredana Groza vor munci timp de 12 ore, zilnic, așa că nu e deloc ușor.

Dar ei sunt veterani în televiziune, pe platourile de filmare nu
vor fi probleme. În plus, au sărit în sus de bucurie că revin, munca
lor înseamnă și bani. Cum concerte nu sunt, televiziunea rămâne, încă o
vreme, cam singura și majora sursă de venit, pentru artiști
, au mai dezvăluit aceleași surse.