Când începe „Bravo, ai stil”, sezonul opt. Anunțul făcut de producătorii emisiunii

.

Când începe „Bravo, ai stil', sezonul opt. Emisiunea de modă de la Kanald D revine în curând pe micul ecran, potrivit unui anunț făcut de producătorii acesteia. Noul sezon este unul plin de surprize pentru telespectatori. De această dată, se pare că show-ul nu va dedicat vedetelor de la noi din țară, ci tinerelor care doresc să se afirme prin stilul lor vestimentar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Bravo, ai stil!, show-ul inspiraţional despre atitudine şi evolutie, se pregăteşte să-şi redeschidă porţile, la Kanal D. După ce a creat comunități uriaşe de fani şi a lansat vedete în industria entertainmentului românesc, dar şi generaţii de influenceri, reality show-ul va readuce în atenţia milioanelor de telespectatori concurente gata să strălucească şi să inspire, aşa cum au făcut-o înaintea lor şi alte tinere necunoscute publicului larg şi care au avut un parcurs extraordinar.


Când începe „Bravo, ai stil’, sezonul opt. Cristina Dorobanţu, Silvia Popescu, Andreea Străvoiu, Rux şi Opulenţă (Ruxi), Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Iuliana Doroftei, Alina Ionescu, Denisa Potecaru, Elena Gemini, Marisa Paloma, Larisa Udilă, Emily Burghelea, acestea sunt doar câteva dintre numele care s-au impus în memoria colectivă ca reprezentate puternice ale show-ului.


Citește și: Andreea Tonciu a cedat psihic la Bravo ai stil! Celebrities. Fetița ei a văzut totul:„Mami, de ce te face ciocănitoare fata aia rea?’

Citește și: Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu s-au împăcat, după conflictul de la „Bravo, ai stil!’:„S-a lăsat cu multe lacrimi’

Citește și: Toma Cuzin a fost condamnat la 1 an de închisoare cu amânare.Firicel din Las Fierbinți a condus fără permis sub influența substanțelor interzise


Citește și: Cine este Ahlam Albashir, femeia care a pus bomba în Istanbul.Terorista a ucis 6 oameni și a rănit 81

Când începe „Bravo, ai stil’, sezonul opt

Sezonul 8 al emisiunii „Bravo, ai stil!’ va începe la Kanal D, în curând, iar data exactă va fi anunțată pe toate site-urile trustului. Premiera emisiunii va fi o adevărată surpriză pentru telespectatori, având în vedere că niciunul dintre sezoanele anterioare nu a debutat în aceeași perioadă.

În timp ce sezonul 7 a avut premiera în luna septembrie, cel de-al șaselea sezon a debutat în luna ianuarie. Sezonul anterior a venit cu multe schimbări, având în vedere locul ocupat de Tibi Clenci la masa juraților și faptul că Victor Slav a devenit invitat permanent al emisiunii.


Finala a avut loc la 5 februarie 2022, iar câștigătoarea acestui sezon este Ruxi, care a câștigat în fața Vivianei Sposub, acestea obținând 53,8% și, respectiv, 46,2% din voturile telespectatorilor.


„Bravo, ai stil’, rampă de lansare pentru tinerele din România

Pentru cele mai multe dintre fostele concurente, emisiunea a fost o adevărată rampă de lansare în industria media şi divertisment din România.

Exemple ar fi Cristina Dorobanţu, care în prezent se află la pupitrul Ştirilor Kanal D, Andreea Străvoiu, coprezentatoare a emisiunii de călătorie „ROventura’, difuzată tot de Kanal D, sau Alina Ionescu, care prezintă la televiziunea naţională o emisiune despre stil, iar exemplele pot continua.


Cele mai multe concurente de la „Bravo, ai stil!’, necunoscute la intrarea în emisiune, au devenit o adevărată sursă de inspiraţie pentru foarte multe femei, iar activitatea lor continuă atât pe micile ecrane, ca prezentatoare sau invitate în show-uri, cât şi în social media, ca influenceri.

Sursa foto: Facebook