Când are loc finala Dancing On Ice și câți bani primește echipa câștigătoare

 Dumba Gabriela
.

Când are loc finala Dancing on Ice și câți bani primește echipa câștigătoare. Cele trei echipe finaliste ale primului sezon „Dancing on Ice – Vis în doi', Sore și Grațiano, Oase și Andreea, Jean Gavril și Ana, vor susține ultimele dansuri pe gheața emisiunii. Ediția finală a sezonului va fi complexă, tema principală a serii fiind musicalurile celebre jucate pe Broadway.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Când are loc finala Dancing On Ice. Sâmbătă, pe gheața Dancing on Ice – Vis în doi vor păși pentru ultima dată restul echipelor concurente în acest sezon: Sore și Grațiano, Oase și Andreea, Jean Gavril și Ana. Telespectatorii pot ajuta la îndeplinirea visului perechii favorite printr-un SMS la 1272 cu numele echipei preferate sau prin vot în aplicația Antena 1 – aplicatie.a1.

56-356-3

Când are loc finala Dancing On Ice și câți bani primește echipa câștigătoare

Sore și Grațiano, Oase și Andreea și Jean Gavril și Ana vor dansa live în finala primului sezon „Dancing on Ice – Vis în doi'.

Sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, telespectatorii vor decide cine pleacă acasă cu premiul de 50.000 de euro și titlul de câștigător al competiției gheții. Andreea Bălan și Capet, împreună cu partenerii lor, vor susține două momente speciale în așteptata finală a dansului pe gheață.

Citește și: De ce au divorțat Oana Sârbu și Virgil Popescu după 4 ani de căsnicie.Cum se înțeleg cei doi acum 

Citește și: Ce a găsit Oana Sârbu în cabina Stelei Popescu, la 4 ani de la moartea actriței.A făcut imaginile publice

Citește și: Eugen Cristea și Cristina Deleanu au dormit în gară, în Italia, de Paște:'A fost plin de peripeții'

Ce dansuri vor fi în finala Dancing on Ice

Interzisa poveste de dragoste dintre Romeo și Julieta va fi interpretată de perechea formată din Sore și Grațiano, Oase și Andreea vor pune stăpânire pe patinoarul emisiunii aducând la viață scenele cunoscute din Lion King ( Regele Leu) și povestea care a ținut Parisul cu „sufletul la gură', Fantoma de la Operă, va fi dansată pe gheață de Jean Gavril și Ana.

Mai mult, sâmbătă, telespectatorii vor avea ocazia să vadă live, încă o dată, cele mai bune dansuri executate de finaliști pe parcursul celor opt săptămâni de competiție.

Cel de-al treilea dans, și ultimul pe care Sore și Grațiano, Oase și Andreea și Jean Gavril și Ana îl vor susține în cadrul emisiunii, va da posibilitatea echipelor să creeze un moment demn de marea finală având o coloană sonoră comună, melodia lui Pink – What About Us.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton