Camilla Parker va fi regina Marii Britanii. Anunțul Reginei Elisabeta a II-a

 Dumba Gabriela
.

Camilla Parker Bowles, soția prințului Charles, va fi următoarea regina a Marii Britanii! Anunțul reginei Elisabeta a II-a i-a dezamăgit pe englezii care sperau că William și Kate să o urmeze la tron pe suverana în vârstă de 96 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Regina Marii Britanii a dezvăluit într-un mesaj care marchează cea de-a 70-a aniversare a domniei sale, Jubileul de Platină, că este „dorința ei sinceră' ca ducesa de Cornwall, Camilla, să aibă acest titlu, „atunci când va veni acel moment'. Ea a insistat că soția prințului Charles trebuie să devină „regina consoartă', atunci când fiul ei va deveni rege.

CHARLES NAMES CAMILLACHARLES NAMES CAMILLA

Până în prezent era știut că ducesa Camilla, 74 de ani, a doua soţie a prinţului Charles, 73 de ani, va fi doar prinţesă consoartă. Decizia reginei a fost interpretată de mulți ca un omagiu pentru prințul Philip care a suferit tot timpul din cauza faptului că nu a primit titlul de rege, ci doar de prinț consort, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Un purtător de cuvânt al Clarence House a declarat că Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall au fost „emoționați și onorați' de cuvintele reginei.

În această zi istorică, soția mea și cu mine ne alăturăm vouă în felicitarea Majestății Sale Regina pentru remarcabila realizare de a servi această națiune, Regatele și Commonwalth timp de 70 de ani. Devotamentul Reginei pentru bunăstarea întregului popor inspiră și mai multă admirație cu fiecare an ce trece.

Suntem profund onorați de dorința mamei mele. Am căutat împreună să slujim și să sprijinim Majestatea Sa și oamenii din comunitățile noastre, iar draga mea soție a fost sprijinul meu constant pe tot parcursul. Acest Jubileu de platină fără precedent ne oferă oportunitatea de a ne uni pentru sărbătorirea Reginei, prin exemplul căreia vom continua să fim conduși anii următori', a transmis Prințul Charles, conform dailymail.co.uk.

Citește și: Ce a spus soția lui Dan Negru când prezentatorul a decis să plece de la Antena 1 la Kanal D:„Contează mult liniștea de acasă’

Citește și: Adrian Daminescu a fost înlăturat de la conducerea Circului din București:„Nu mi s-au oferit explicații…’

Citește și: Angela Similea, surpriză emoționantă din partea fiului ei, Silviu, după doi ani în care nu s-au văzut:„A fost foarte fericită’

Cum s-au cunoscut Camila Parker și prințul Charles

Camilla Parker are doi copii, Tom Parker Bowles și Laura Lopes, din căsnica anterioară cu Andrew Parker Bowles, un fost ofițer britanic. Mai mult, prințesa Anne, sora lui Charles, a avut o aventură cu Andrew Parker Bowles, chiar pe vremea când acesta era deja logodit cu Camilla.

Chiar dacă Parker Bowles s-a căsătorit, până la urmă, cu Camilla, Prinţesa Anne nu l-a putut uita ușor, mai ales că Andrew făcea furori printre femei, era foarte chipeş și era cunoscut ca un adevărat Casanova prin cercurile înalte din Londra. Andrew era un ofiţer de carieră şi unul dintre apropiaţii Prinţului Charles, dar infidelităţile sale o răneau adânc pe Camilla, care s-a răzbunat, găsind din nou refugiu în brațele prințului Charles, care se însurase cu prințesa Diana.

Mai exact, Camilla și Charles s-au cunoscut printr-un prieten comun, în 1971, când prințul avea puțin peste 20 de ani. Au ieșit împreună o perioadă și moștenitorul coroanei britanice era îndrăgostit lulea de ea, dar familia regală nu a fost de acord cu relația, așa că Charles a fost nevoit să se despartă de femeia pe care o considera sufletul lui pereche.

De asemenea, Camilla și-a văzut de viața ei și s-a căsătorit cu Andrew Parker Bowles în iulie 1973. Charles și-a găsit și el repede mireasă și a luat-o de soție pe Diana în iulie 1981.

Prințul Charles nu a reușit să și-o scoată de la inimă, și ce-i drept, Camilla era o tânără fermecătoare pe vremea când l-a cucerit pe prinț. Chiar dacă erau căsătoriți, ei au reluat relația și s-a aflat totul despre idila lor în 1992.

Camilla și Charles sunt căsătoriți din 2005, iar ducesa este cea de-a doua soție a prințului de Wales, după prințesa Diana, de care a divorțat în 1996 și care a murit într-un accident de mașină un an mai târziu, în 1997.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton