Cameron si Justin s-au despartit

.

Cameron si Justin s-au despartit

Cameron si Justin s-au despartit


Dupa cateva saptamani de zvonuri si speculatii privind despartirea lor, Justin Timberlake si Cameron Diaz au confirmat impreuna despartirea lor.

„Intradevar legatura noastra romantica s-a terminat, iar despartirea a fost de comun acord, prieteneste, vom continua sa tinem unul la celalalt si sa ne respectam reciproc.' au declarat cei doi recent intr-un comunicat de presa comun.

„Intotdeauna am preferat sa nu comentam asupra relatiei noastre, dar din respect pentru timpul petrecut impreuna, acum ne simtim datori s-o facem avand in vedere recentele speculatii si numeroasele povesti false care circula in mass-media.'


Majoritatea publicatiilor comenteaza despartirea lor si plaseaza evenimentul ca realizandu-se inainte sau chiar in decursul sarbatorilor de iarna deoarece Justin si-a petrecut aceasta perioada acasa la familia sa in Tennessee, in timp ce Cameron a fost la ski in Colorado impreuna cu familia ei.

Cei doi nu au precizat care a fost cauza despartirii lor, nu au confirmat sau negat vreuna din povestile care circula pe seama lor legate de acest subiect. Cameron, in varsta de 34 de ani si Justin, in varsta de 25 de ani s-au cunoscut in Aprilie 2003, fiind impreuna de aproximativ trei ani si jumatate.


Barfele sustin ca motivul despartirii celor doi ar fi o relatie intre Justin si o alta femeie, candidatele pentru acest rol fiind Veronica Finn (o prietena a cantaretului dinaintea relatiei acestuia cu Britney Spears si cu care acesta s-a intalnit de Craciun), Kate Hudson (deoarece acestia au petrecut impreuna la petrecerea din Noaptea de Anul Nou) sau Scarlett Johansson (cu care a inregistrat impreuna un nou videoclip la urmatorul sau single).

.