Cameron Diaz: Singura, dar fericita

 Revista VIVA
.

Cameron Diaz: Singura, dar fericita

Cameron Diaz: Singura, dar fericita

Cameron Diaz

Cameron Diaz pare a fi fost una dintre favoritelor ursitoarelor. Este frumoasa, bogata, celebra, si pe deasupra si inteligenta, daca e sa ne luam dupa spusele apropiatilor sai. Si totusi, actrita a fost cat pe ce sa devina o persoana depresiva.

Marturisirea a fost facuta in timpul turneului organizat pentru promovarea filmului animat, „Shrek 3'.

Iar cea care era cat pe ce s-o impinga in ghearele depresiei a fost dragostea, bat-o vina. Cameron a fost pentru doi ani iubita lui Justin Timberlake, insa acest amor nu pare sa-i fi priit deloc. A fost la un pas de a se prabusi in infern, insa s-a redresat pe ultim suta de metri.

Povestea dragostei nefericite a fost spusa in imediata apropiere a lui Justin Timberlake, in timpul turneului de promovare al lui „Shrek 3'. Amandoi si-au imprumutat vocile simpaticelor personaje din filmul animat. Cameron a fost vocea printesei Fiona, in timp ce vocea lui Justin li s-a parut producatorilor perfecta pentru Artie.

S-au evitat insa pe cat de politicos au putut pe toata durata turneului de promovare. Destul de greu sa se preface niste straini dupa ce timp de doi au fost sagetati de Cupidon incontinuu.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.cinemagia.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton