Cameron Diaz si Drew Barrymore la Muzeul Madame Tussauds

 Revista VIVA
.
Cameron Diaz, Drew BarrymoreActritele Cameron Diaz si Drew Barrymore vor putea fi admirate de acum inainte la Muzeul Madame Tussauds, fiind cele mai recente atractii ale muzeului londonez.

Spate in spate, afisand surasuri de star, Cameron si Drew sunt asezate pe scaune pliante asemanatoare cu cele de pe platourile de filmare.

Cele doua ocupa zona Blush, un platou autentic de make-up si hair-styling, stand alaturi de Orlano Bloom, Keira Knightley sau Leonardo DiCaprio.

Decizia de a prezenta figurile de ceara ale celor doua actrite impreuna a fost luata probabil pentru ca au jucat in Ingerii lui Charlie. Cum ramane insa cu celalalt „inger', Lucy Liu?

Cameron Diaz va fi vazuta incepand din luna septembrie a acestui an in in comedia „What Happens in Vegas…', unde il are alaturi pe Ashton Kutcher.

Cat despre Drew, ea a trecut in spatele camerelor de filmat, realizand „Whip It!', o comedie despre o adolescenta din Texas ce descopera muzica disco, cu Ellen Page in rolul principal.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton