Cameron Diaz, indragostita de un fost iubit al lui Jennifer Aniston

 Revista VIVA
.

In viata lui Cameron Diaz, a intrat de curand frumosul Jason Lewis, cel dupa care suspina Samantha din serialul „Sex and the City, iar in viata reala, fosta sotie a lui Brad Pitt, Jennifer Aniston.

Cameron si Jason sunt cunostinte mai vechi, insa acum intre cei doi pare sa se fi aprins cu adevarat flacara iubirii.

Frumoasa blonda care a implinit saptamana trecuta 37 de ani a fost surprinsa in timp ce lua cina alaturi de Jason intr-un restaurant din California.

Jason Lewis Cameron Diaz

„Se cunosc de multi ani, insa acum au realizat ca au atat de multe lucruri in comun.', a declarat un apropiat al celor doi. Acesta a adaugat ca Jason este exact tipul de barbat care ii place lui Cameron – atletic si pasional.

Si exact tipul care i-a placut si lui Jennifer Aniston, care a avut o relatie cu Lewis in urma cu vreo 2 ani. De altfel, Jason nu este primul tip pe care cele doua blonde la Hollywood il impart, dupa ce Aniston a avut o relatie cu John Mayer, un fost iubit al lui Cameron. Aceasta, la randul ei, era gata sa-i spuna „Da' britanicului Paul Sculfor, cel care a incercat sa o consoleze pe Aniston dupa despartirea de Brad Pitt.

Foto: www.hepta.ro, www.famousbabes.com
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton