Camera Liberă, noutatea de la Insula Iubirii, sezonul 6. Ce reguli trebuie să respecte concurenții pentru a ajunge acolo

.

Camera Liberă, noutatea de la Insula Iubirii, sezonul 6. Camera Liberă este noutatea noului sezon Insula Iubirii. Pentru a ajunge în Camera Liberă, concurenții de la Insula Iubirii trebuie să urmeze o serie de reguli. Mult mai multe ispite, mult mai multe provocări şi noi locaţii. Acestea sunt doar o parte dintre ingredientele care le vor da bătăi de cap concurenţilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Camera Liberă, noutatea de la Insula Iubirii, sezonul 6. Camera Liberă este una dintre noutăţile sezonului şase Insula Iubirii. Concurenții de la Insula Iubirii trebuie să urmeze câteva reguli pentru a se bucura de beneficiile pe care le oferă Camera Liberă.

Camera Liberă, noutatea de la Insula Iubirii, sezonul 6. Radu Vâlcan a informat concurenții Insula Iubirii că au ocazia de a ajunge în Camera Liberă dacă respectă anumite condiții.


Camera Liberă, noutatea de la Insula Iubirii, sezonul 6

Camera Liberă, noutatea de la Insula Iubirii, sezonul 6. Camera Liberă este o cameră în care concurenții Insula Iubirii pot merge atunci când au nevoie de un moment de intimitate.

„Camera Liberă e o cameră în care puteţi merge, dar nu singure, ci cu cel puţin o colegă sau o ispită. Aici vă veţi retrage atunci când simţiţi nevoia să vă puneţi ordine în gânduri, sau când aveţi nevoie de un moment de intimitate!’, le-a spus Radu fetelor, care au chicotit amuzate.


De aceeaşi reacţie au avut parte şi băieţii, când au descoperit acest loc. Cine vor fi primii care se vor retrage în Camera liberă, vom afla în această seară şi mâine. Premiera noului sezon Insula Iubirii are loc de la 20:30, la Antena 1.

Totul despre sezonul 6 Insula Iubirii

Camera Liberă, noutatea de la Insula Iubirii, sezonul 6. În noul sezon Insula Iubirii participă 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine şi 10 dintre cele mai puternice ispite masculine. Acestea aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor.


Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island îi vor găzdui pe concurenți.

Ce reguli trebuie respectate la Insula Iubirii

Island Escape şi Village Coconut sunt cele două resorturi care vor găzdui vreme de 21 de zile călătoria în care au pornit cele 5 cupluri.

„Aţi ajuns aici cu un scop clar, să aflaţi răspunsurile la întrebările pe care vi le-aţi pus în ultima perioadă: dacă jumătatea voastră e ideală pentru voi sau dacă altcineva ar fi perfect. Nu veţi fi singuri, alături de voi, cu voi, vor locui în toată această perioadă ispite!


Carismatici, cuceritori, hotărâţi, ei bine, au venit aici mai dornici ca oricând să nu plece singuri de pe insulă. E posibil să se îndrăgostească chiar de cel alături de care staţi acum!’, le-a spus Radu Vâlcan concurenţilor.

Totodată, prezentatorul a completat: „Insula are regulile ei: nu veţi şti şi nu veţi avea voie să aflaţi unde vor locui partenerii voştri!’.

Citește și: Mirela de la Insula iubirii a fost la Chefi la cuțite alături de tatăl ei:Am învățat să gătesc din nimic


Citește și: Lucian Viziru a dezvăluit, în direct, cu ce vedetă și-ar fi dorit să aibă o aventură:„Asta ca să mă și împac cu ea cu ocazia asta

Citește și: Cum i-a avertizat Adela Popescu pe Flick și Denisa Filcea, înainte de a deveni părinți:„Nu știți ce…

Detalii din culise despre Insula Iubirii 6

Camera Liberă, noutatea de la Insula Iubirii, sezonul 6. Insula iubirii îi primește din nou, începând din 2 şi 3 mai, în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.30, la Antena 1, pe curajoșii pregătiți să plece pe drumul cunoașterii. Doar cei ce iubesc vor putea găsi calea inapoi spre partener.


Pentru noul sezon au fost alese cinci cupluri cu povești de viață spectaculoase, cu relații sudate, cu problematici inedite, și cu mize însemnate.

Peste 6 tone de echipamente pentru noul sezon Insula Iubirii


Pentru a se ajunge însă în această etapă, peste 6 tone de echipamente au fost trimise special în Thailanda.

„Am transportat din România aproximativ 6.5 tone de echipament şi cablaj. Absolut tot echipamentul este adus din ţară, iar pentru a micşora timpul de instalare am optat pentru un transport aerian pentru întreaga cantitate.

Am folosit 52 de camere robotizate, 32 de camere de ambianţă, ascunse în camerele concurenţilor şi peste 12 kilometri de cabluri audio-video fibră iptică.


Pentru fiecare insulă, echipa tehnică a fost formată din 10 tehnicieni, care au reuşit într-un timp foarte scurt – 5 zile per insulă, să întindă aproximativ 12 kilometri de cabluri, în ciuda vremii nefavorabile, care ne-a dat ceva bătăi de cap!, a explicat Bogdan Oancea, director tehnic Antena 1.