Calina de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, de la copilul-problemă la fiica topMODEL a Catincăi Roman. Acum se înțeleg perfect, dar în trecut...

.

Calina este una dintre concurentele show-ului Bravo, ai stil! Celebrities', de la Kanal D, unde încearcă să-și demonstreze pasiunea pentru modă, moștenită de la mama ei, Catinca Roman. Nepoata lui Petre Roman are aproape 21 de ani acum și a trecut de perioada adolescenței, când era o puștoaică rebelă care îi crea probleme mamei ei.


„Calina este o adolescentă rebelă, însă eu nu consider că sunt probleme foarte grave legate de ea. Pentru mine, probleme grave înseamnă: alcool, fugă de acasă și lucruri de genul asta. Mă confrunt cu o situație dificilă, dar asta este situația cu mulți adolescenți din România și de peste tot’, spunea Catinca Roman în urmă cu fix patru ani.

Întrebată, atunci, dacă fiica ei este un copil-problemă, de către reporterii Wowbiz, Catinca a răspuns:

„Da, nu dorm noaptea pentru că o știu plecată! Pot spune că, da, e un copil-problemă. Copiii sunt o responsabilitate și creează probleme de când s-au născut și până mori, dacă ești un părinte responsabil, indiferent de vârstă sau de cât de cuminte e sau nu e. Dar indiferent de ce decizie o să ia în viață, eu o s-o susțin necondiționat, asta e foarte clar.’


Calina este rodul
dragostei dintre Catinca și coregraful Petre „Bebe' Dumitrescu, însă
acesta din urmă nu a fost prezent la creșterea fiicei sale.

‘Eu cumulez ambele funcţii pentru moment, tatăl ei nu a intervenit deocamdată decât în rarele momente de criză majoră, atunci când i-am cerut ajutorul’, a declarat Catinca Roman în cadrul unui interviu.

Adolescentă rebelă

La începutul lui
2013, Catinca Roman declara că fiica ei are de suferit din cauza anturajului,
format în mare parte din copii de bani gata, care își pierd timpul în cafenele,
cu „distracții nocive'. Presa scria atunci că mama ei a pus atunci
piciorul în prag, luându-i fiicei sale telefonul mobil și interzicându-i să mai
iasă cu amicii săi.


Un an mai târziu,
Catinca a fost nevoită să-și mute fiica la altă școală pentru că unei
profesoare „i s-a pus pata pe ea' și îi face probleme.

Catinca Roman a
povestit, la vremea aceea, că a fost informată de alte mămici că diriginta
fetei sale obișnuia să „vorbească într-un fel neadecvat în fața clasei
despre ea'.


Calina a fost
implicată într-o bătaie în club

Pe 1 martie 2018,
Calina ar fi fost implicată într-o bătaie petrecută într-un club din București,
unde s-ar fi bătut ca în filme ea, Diana Gureşoaie și Oana Marica (fosta iubită
a lui Marius Niculae). Catinca a spus, însă, că fiica ei a fost doar spectator
și nu s-a bătut cu nimeni.

I-am spus să fie atentă pe viitor, să conștientizeze în permanență că acest fapt, de a fi persoană publică, îți aduce și mari deservicii. Trebuie să fie atentă ce face și cum se comportă și la anturaj.


Citește și: Cine este Calina Dumitrescu, concurentă Bravo, ai stil! Celebrities’. Nepoata Oanei Roman vrea să demontreze tuturor că este o luptătoare

Ea, bineînțeles, s-a nimerit să fie acolo. Nu i-am ținut lecții de morală, i-am spus doar că și eu am trecut prin așa ceva în urmă cu mai bine de 25 de ani și i-am dat exemple. Am o relație foarte bună cu ea și mă bucur de acest lucru’, a declarat Catinca Român, pentru wowbiz.ro, la vremea aceea.

Totodată, Catinca Roman spunea atunci că nu este deranjată de faptul că fiica sa este prietenă cu Diana Gureșoaie, tânăra al cărei nume a fost prezent, în 2016, în dosarul Prostituate de lux’.


„Uneori, mama e cam pisăloagă, dar altfel e o mamă cool şi mai permisivă decât alte mame. Mă lasă să ies, să mă văd des cu prietenii', povestea, Calina, într-un interviu pentru revista OK! Întrebată ce îşi doreşte să se facă atunci când va fi mare, adolescenta a uimit: „Poate mai curând să fiu stilist. Pe parte de design, nu ştiu dacă aş fi atât de pricepută. Şi cred că mi-ar plăcea să fac şi psihologie maritală'.

Acum au o relație
foarte bună

‘Se întâmplă să mai şi dormim împreună, mai ales atunci când este vacanţă. Şi-atunci, ne trezim împreună, ne luăm micul dejun în pat şi ne uităm la un serial’ a declarat Catinca.


Citește și: Cum arată Gina Chirilă de la „Bravo, ai stil! Celebrities' fără machiaj: „Este nevoie de persoane publice ca tine'

‘După care ieşim ori la un film ori să ne uităm prin magazine, mergem poate la un spectacol sau la un concert. Calina e mai mondenă decât mine, dar e firesc, are altă vârstă. Eu prefer alt gen de distracţii’, a completat sora Oanei Roman.

Bravo, ai stil! Celebrities poate fi urmărit la Kanal D, de miercuri până sâmbătă, începând cu orele 22:00.