Călin Geambașu, din nou în scandal cu tatăl și mama fiului său: „Mielul parşiv, un bunic narcisist”

.

De câțiva ani, Călin Geambașu se află într-un scandal continuu. Ba cu mama lui, ba cu tatăl, ba cu fosta logodnică și, totodată, mama fiului său. Când se calmaseră, parcă, apele în această lună, Călin Geambașu a mai găsit ceva de reproșat părintelui său, Petre Geambașu, dar și femeii care i-a dăruit un copil.

Călin Geambaşu își varsă năduful pe Facebook și de data aceasta, supărarea i se trage de faptul că Petre Geambașu ar fi un bunic iubitor doar în fața fanilor săi de pe rețelele de socializare, dar în realitate nu-i pasă de nepoțelul său.


„Nici renumitul maestru Petre Geambașu, un bunic model Narcisist, nu i-a adus prea-iubitului nepoțel vreo radieră sau vreun pix, cu toate că pe pagina lui de Facebook ne transmite mari felicitări și lacrimi virtuale, pentru a impresiona oamenii buni la inimă, abuzând de deruta deliberată. Păi, ce facem, „maestre', te-a lovit Alzheimer-ul?

Nu mai știi unde e şcoala nepotului sau e prea departe că locuiești doar la o stradă distanță de noi?! Mielule Parșiv… Cred că dacă își vede nepotul nici nu și-l mai recunoaște; luna asta se împlinesc 2 ANI de când nici măcar la telefon nu l-a sunat pe copil’, a scris Călin Geambașu pe Facebook.


Războiul dintre Călin şi tatăl său este mai vechi, artistul de 42 de ani acuzându-şi părintele că, în copilărie, îl pedepsea aspru: ‘Când se supăra, tata mă punea să mănânc pe capacul de la WC sau mă punea să-mi arunc singur jucăriile la ghenă. M-a bătut foarte rău cu cureaua. Eu nu i-am dat nici un bobârnac fiului meu’.

De ura lui Călin Geambaşu nu a scăpat nici fosta logodnică, Angelica Cadar, mama fiului său.

„DaviN a pornit și în clasa a IV-a fără vreo îmbrățișare din partea mămicii lui, frumoasa Angelica Cadar, care își continuă terapiile în tratarea psihicului uman, locuind alături de mama ei sectantă în casa unei prietene plecată în străinătate', a scris Călin Geambaşu pe Facebook.


Angelica Cadar a cerut custodia în instanță

La sfârșitul lui august, Călin Geambașu povestea pe rețelele de socializare despre scandalul dintre el și fosta logodnică, Angelica Cadar:

‘Nu ne-am despărţit în 2017, cum a spus ea. Mărturie stau fotografiile în care suntem împreună şi zecile de amintiri publicate pe reţelele sociale în care suntem alături de DaviN. I-am propus să-i dau casa ca să stea cu copilul şi eu să mă mut în studioul de înregistrări. Dar nu a vrut. Aşteaptă motivarea sentinţei definitive care a fost dată în martie, şi un eventual apel din partea ei. Anul trecut după ce s-a dat Ordonanţa Preşedinţială nu a făcut apel’.