Ce cadou a primit Olivia Steer la 17 ani de căsătorie cu Andi Moisescu: "Când e dragoste reală și puternică..."

.

Olivia Steer și Andi Moisescu au împlinit 17 ani de căsătorie! Foarte rar au vorbit despre relația lor, amândoi fiind foarte discreți. Însă, Olivia Steer a împărtășit, totuși, celor care o urmăresc pe rețelele de socializare ce cadou a primit de la soțul ei într-o zi atât de specială.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În 2004, Andi Moisescu și Olivia Steer deveneau soț și soție. După cununia religioasă, mirii au organizat o petrecere la care Andi Moisescu i-a cântat soției melodia lor preferată, „Wonderful tonight’, de la Eric Clapton. Tortul lor a avut trei etaje, în timp ce atmosfera a fost întreținută de Leo Iorga și Cornelia Catanga.


Între timp au trecut 17 ani, cu bune și cu rele, iar Olivia și Andi sunt la fel de îndrăgostiți. Cu ocazia aniversării, Andi Moisescu a dat dovadă că este un
bărbat atent și romantic și a surprins-o pe soția sa cu un buchet
impresionante de flori. Olivia Steer a postat pe rețelele de socializare
cadoul primit.


„17 ani după‘, a fost mesajul scris de ea în dreptul fotografiei.

„Cred că sunt romantic, da. Sau cel puțin așa îmi place să cred. În momentul în care suntem doar noi între noi, ca să spun așa… fac gesturi romantice. Dar gesturile romantice țin foarte mult de intimitatea noastră.’, a declarat Andi Moisescu, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Ce
frumoși și talentați sunt băieții lui Andi Moisescu. Învață meserie de
la tatăl lor:Sunt la curent cu tot ce mişcă amândoi, avem chiar
discuţii aprinse


Citește și: Drama neștiută a lui Andi Moisescu.Juratul de la ‘Românii au talent a fost abandonat de tată când avea doar 4 ani

Citește și: Imagini de colecție: Cum arăta Andi Moisescu în urmă cu zece ani și ce spuneau el și Olivia Steer despre sănătate

Olivia Steer și Andi Moisescu, secretele mariajului de 17 ani

Andi Moisescu declara, într-un interviu recent, că într-o relație lucrurile cele mai importante sunt înțelegerea și respectul pe care le oferi partenerului. Iar aceste elemente există doar acolo unde iubirea este adevărată și sinceră.


„Respectul e foarte important și, după părerea mea, și înțelegerea. Dar toate astea derivă din dragoste. Atunci când e dragoste reală și puternică, părerea mea este că ea se transformă mai târziu, în timp, și în respect, și în înțelegere… dacă iubești cu adevărat pe cineva’, a declarat Andi Moisescu, pentru ciao.ro.

Astăzi, Andi Moisescu și Olivia Steer sunt părinții a doi copii, Luca și David, și își trăiesc iubirea departe de ochii lumii.


Cum s-a cunoscut Andi Moisescu cu Olivia Steer

Andi Moisescu este destul de rezervat atunci când vine vorba despre viața personală. Totuși, juratul de Românii au talent s-a deschis și a vorbit pentru VIVA! despre cum și-a cunoscut soția și care este, de fapt, secretul unei relații longevive.

„Chiar a fost o întâmplare. Un prieten comun ne-a întrebat, separat, pe unul de celălalt și cum am fost amândoi dispuși să ne cunoaștem, pentru că n-o făcuserăm până atunci, s-a întâmplat să dăm exact peste același lucru. Cel mai important din viața oricărui om. Iubirea. A fost o șansă dintr-un milion să fie aliniate toate planetele. Cel mai probabil, șansa noastră. Și n-am ratat-o', ne-a povestit Andi Moisescu.


„Eu aveam 32 de ani când m-am căsătorit. Nu mai eram chiar un copil. Priveam deja destul de serios totul, și cred că asta a contat foarte mult, în apropierea noastră. M-a citit că sunt omul proiectelor pe termen lung. Ăsta a fost atuul meu.
În general, eu cred că oamenii, când se îndrăgostesc, sunt capabili să facă și minuni. Cât privește cererea de căsătorie, o să fiu foarte sincer. Sunt chestiuni intime, pe care îmi doresc să le păstrez intime. Nu prea mă dau eu în vânt nici după mondenități, nici să fiu eu ăla monden. Cu scuzele de rigoare și fără să vreau să rănesc pe nimeni', a mai declarat Andi pentru VIVA!