Cabron are un nou tatuaj - VIDEO

 Florentina Liutic
.

Cabron si-a inceput saptamana in forta , facandu-si un desen reprezentativ pentru cariera sa de artist.  

 

Cabron 3

 

Tatuajul, realizat la salonul Imperial Tattoo, dupa o idee proprie, se afla pe antebrat si ilustreaza un microfon insotit de trei simboluri: un diamant, litera C' si o coroana.

 

„Mi-am tatuat un microfon pentru ca asta fac, asta ma reprezinta, despre asta e viata mea. Cant. Coroana si diamantul reprezinta incununarea muncii mele, iar  litera ,oricat de egocentric ar suna, vine de la „, a declarat artistul.

 

Cabron mai are inca doua tatuaje. Unul infatiseaza portretul fiului sau, Nikolas, iar celalalt numarul <1331>, o combinatie intre ziua de nastere a lui Alex Velea (13) si propria zi de nastere (31).

 

Tatuajele reprezinta pentru Cabron un mod prin care se poate exprima, asa cum si muzica lui, cunoscuta pentru mesajele cu caracter social, indeamna oamenii sa aiba curajul de a se exprima liber si de a-si urma visurile. Cea mai recenta dovada in acest sens o constituie Vocea ta', o colaborare cu trupa Voltaj, care se bucura de un real succes.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mQmrBwa3W3k[/youtube]

 

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton