Cabral, urare romantică de ziua Andreei Ibacka: "Mi-a mâncat ficații și mi-a tocat nervii"

 Dumba Gabriela
.

Cabral este un romantic incurabil, iar soția lui știe asta de 14 ani deja! De ziua Andreei Ibacka, vedeta Pro TV a postat un mesaj special pentru soția lui, care îi înțelege glumele și ironiile, iar în curând îi va dărui cel de-al treilea copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În stilul care s-a consacrat, Cabral are un mesaj presărat cu ironii și haz de necaz pentru femeia care îl „suportă” de 14 ani. Cei doi au o relație specială, în care dragostea și respectul sunt ingredientele principale, însă la fel de bine primite sunt și glumele pe care doar ei le înțeleg.

972068-andreea-ibacka-1-1972068-andreea-ibacka-1-1

„Azi e ziua ei. Și n-o să-i fac o declarație din aia siropoasă, că după atâta amar de vreme știe ea bine cum stă treaba cu sentimentele colegului de apartament.

Și-aveam în plan s-o sărbătoresc frumos în weekend, dar sâmbătă sunt la party, așa că iar îmi iau apă, paie și bătaie!

Oricum ar fi… au trecut 14 ani deja, dar la cât mi-a mâncat ficații și mi-a tocat nervii, pare că au trecut doar peste mine anii ăștia, că ea e neschimbată. La mulți ani, corcodușo, să ne fii fericită!', a scris Cabral pe Instagram.

Fanii lui Cabral au reacționat cu aproape 10.000 de like-uri la imaginea și la mesajul postate pe rețelele de socializare, dar și cu o mulțime de comentarii.

„Maica Domnului să-i dăruiască ?sănătate în trup, dragoste în inimă❤️, bucurie ?în suflet și pace în familie!?

La mulți ani fericiți alături de cei dragi ei! (…)

La mulți ani, zeița frumuseții întruchipată, să fii sănătoasă și să-i mai toci nervii și ficații colegului de apartament încă 100 de ani de-acum încolo.

La mulți ani, să fiți sănătoși toți, sunteți o familie frumoasă și reușită! (…) La mulți ani! Naștere ușoară!', au fost câteva dintre comentariile apărute în mediul online.

Citește și: Andreea și Cabral Ibacka au aniversat 10 ani de căsnicie:Mi-a mâncat tinerețile!

Citeste si: Alexandra Stan, primele declarații după ce s-a speculat că are probleme în căsnicie, la doar 3 luni de la nuntă

Citește și: Andreea Ibacka este însărcinată a doua oară. Cabral:Nu ne-am propus nimic

Andreea și Cabral vor avea un băiețel

Zilele trecute, Andreea și Cabral au aflat sexul bebelușului care va veni pe lume în curând. De fapt, actrița îl știa de ceva timp, însă a avut nevoie de mai multe încercări eșuate pentru a-l informa și pe soțul ei că vor avea un băiețel.

În timp ce Cabral se afla în cadă, Andreea a intrat peste el în baie și a aruncat cu confeti de culoare albastră. „Nu te-ai lăsat, nu? E băiat? Nu îmi vine să cred. Incredibil', a spus fericit Cabral.

Andreea Ibacka: „Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat…’

Andreea Ibacka ne-a povestit cum se descurcă în rolul de părinți, ea și prezentatorul de la PRO TV.

„Nu am fost o mamă panicată, dar cu siguranță aș face totul mai relaxată a doua oară. Familia m-a ajutat mult,  cu  ajutorul  lor   am   reușit să mă dedic și câtorva proiecte online. Cât despre  schimbări,  sunt  cele firești, întâlnite în orice casă cu copii mici. Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat (în 10 minute sunt spălată pe cap și unsă cu toate alifiile) la schimb cu zâmbete cât cuprinde’, a declarat Andreea pentru VIVA!



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton