Cabral și Lili Sandu, schimb de replici neașteptat, în direct, la TV: „N-am avut emisiune cu femei perfecte”

.

În ediția de săptămâna trecută a emisiunii „Vorbește Lumea', Lili Sandu și Cabral au avut un schimb de replici neașteptat, spre deliciul telespectatorilor. Prezentatorul TV a dat buzna în platoul de filmare al emisiunii de la Pro TV și și-a surprins colegii cu produse de patiserie, motivând că i-a văzut „slabi' și „amărâți'. Iată dialogul dintre soțul Andreei Ibacka și Lili Sandu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Lili Sandu a devenit prezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea’ în urmă cu un an, înlocuind-o pe Adela Popescu. Alături de Bogdan Ciudoiu și Shurubel, aceasta apare pe post de luni până vineri, de la ora 10.30. În ediția difuzată săptămâna trecută, cei trei prezentatori au avut parte de o surpriză din partea lui Cabral. Prezentatorul de la „Ce spun românii’ a dat buzna în platoul de filmare al emisiunii de divertisment, acolo unde a avut un schimb de replici spumos cu Lili Sandu.


În timp ce Lili Sandu vorbea despre problemele din căsnicia cu Silviu Țolu, prezentatoarea TV a avut surpriza de a-l vedea pe Cabral în platoul emisiunii „Vorbește Lumea’. Soțul Andreei Ibacka s-a gândit să-și răsfețe colegii cu produse proaspete de patiserie, iar dialogul care a urmat i-a încântat pe cei de acasă.

Citește și: Cabral a trăit un moment hilar, într-un supermarket: „Ajung cu gura aproape de urechea doamnei, fredonez…'


Citește și: De ce Andreea Ibacka nu și-a păstrat rochia de mireasă. Ce i-a cerut Cabral: „Am un soț pe rit vechi… „

Citește și: Radu Siffredi și Oanei Matache s-au sărutat în văzul tuturor și au transmis un nou mesaj celor care îi critică: „Nici măcar doamna Gina Matache nu știe asta!'

Citește și: Rudel Obreja a fost înmormântat. Mesajul familiei: „Lordul boxului românesc a plecat cu eleganța specifică în lumea drepților'


Cabral și Lili Sandu, schimb de replici neașteptat, în direct, la TV

Lili Sandu a fost luată prin surprindere de vizita lui Cabral și i-a cerut să vorbească la microfon, pentru a fi auzit și de telespectatori. Prezentatorul de la „Ce spun românii’ le-a adus covrigi și alte produse de patiserie colegilor lui, iar între aceștia s-a desfășurat un dialog spumos.

„Păi dacă n-aveți sunetist nu-i vina mea’, i-a spus Cabral lui Lili Sandu, atunci când i-a cerut să vorbească la microfon.


„Tu filmezi tot timpul și-ți arde de grija noastră? Ai atâta treabă’, a fost replica lui Bogdan Ciudoiu pentru Cabral.

„Auzi, dar pe mine când mă inviți la emisiunea ta? Că eu te-am invitat la emisiunea mea, ca să zic așa’, i-a reproșat Lili Sandu lui Cabral.

„N-am avut emisiune cu femei perfecte. Dar o să facem’, a răspuns soțul Andreei Ibacka.


Cabral a fost invitat la emisiunea „Vorbește lumea’

La începutul lunii, Cabral a fost invitat la emisiunea „Vorbește lumea’, găzduită de Lili Sandu, Bogdan Ciudoiu și Shurubel. Prezentatorul TV a făcut câteva dezvăluiri despre revenirea sa la „Ce spun românii’, după un concediu prelungit.

„Nu putem să reprogramăm toate lucrurile așa cum vrem noi, ci trebuie să le programăm și în funcție de echipă, în funcție de studio, în funcție de ce avem pe post și atunci, cumva, știam din start cât o să intru în pauză. Numai că nu s-a întâmplat niciodată în 25 de ani în muncă’, a spus acesta.

Sursa foto: Facebook