Cabral, jefuit în vacanță! Hoții nu au știut însă cu cine aveau de-a face...

.

Cabral a fost jefuit în vacanță de niște indivizi care au vrut să-i spargă rulota… Din nefericire pentru ei, tâlharii au fost surprinși în exercițiul funcțiunii și au avut de pătimit!

Aflat în vacanță alături de soția lui, Andreea Ibacka, și fiica lor, Namiko, Cabral a fost jefuit! Vedeta nu a avut parte de relaxare totală prea mult timp, iar asta din cauza unui eveniment neplăcut al cărui protagonist a fost recent. Periplul cu rulota prin Spania și Franța în care au plecat cei trei s-ar fi terminat, poate, brusc, dacă prezentatorul nu ar fi reușit să-i împiedice la timp pe hoții care au încercat să-i jefuiască rulota.


Hoții au fost prinși în fapt!

Aceștia au încercat să-i spargă încuietoarea de la camper, însă aceștia nu au avut de unde să știe că au de-a face cu un român prevăzător, care avea nu mai puțin de trei încuietori pe ușă și, mai mult, o alarmă funcțională. Dacă ar fi știut și că vor da tocmai peste un campion de kickboxing, probail că și-ar fi încercat norocul în altă parte, deoarece, după ce i-a prins, Cabral i-a administrat unuia dintre ei și o lecție usturătoare…


„Bătaie. Mdap, au reușit să ne spargă încuietoarea de la camper. „Norocul' a fost alarma mașinii, care m-a băgat în priză prin telefon și faptul că aveam 3 (trei) încuietori pe ușa aia. N-au apucat să fure nimic, iar unul dintre ei a încasat de la suprasemnatu un șpiț în cur cum rar s-a văzut. Cred că m-a înjurat in bulgară… sau rusă. Probabil ma pomenește și acum, că din șpițul ăla s-a desprins de sol…', a scris Cabral pe contul său de socializare.