Cabral, declarație de dragoste pentru soția lui, după 11 ani de căsnicie: "Vreau tot cu tine!"

.

Andreea și Cabral Ibacka au împlinit 11 ani de căsnicie, prilej pentru vedeta Pro TV de a-i face o super declarație de dragoste soției sale. În stilul său propriu, cu mult umor și autoironie, Cabral a asigurat-o pe Andreea de toată dragostea lui, iar anii petrecuți împreună n-au făcut decât să o iubească și mai mult ca la început.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Cabral nu este un fan al declarațiilor de dragoste în public, dar nici în privat, însă cu ocazia împlinirii a 11 ani de căsnicie, a pus pe foaie cele mai frumoase cuvinte pentru soția sa. „Ehehe, declarație de dragoste…! E leșinat după ea!’, a scris Cabral pe Facebook, în dreptul link-ului cu trimitere spre blogul personal, unde și-a exprimat sentimentele față de soția lui.

Cabral, declarație de dragoste pentru soția sa, la 11 ani de căsnicie


„N-am crezut vreodată că la anii ăștia o să mai ajung să am fluturi în stomac… sau că voi tremura de nerăbdare, asemeni unui copil înaintea cadourilor de Crăciun, să te văd. Că zâmbetul tău îmi va descreți fruntea indiferent cât de grea a fost ziua.

Sau că iubirea noastră va răsturna pământul și cutumele. Și nu doar că te iubesc, dar îți sunt recunoscător pentru tot ce faci pentru noi, pentru motivația și inspirația pe care le pui în mine, pentru femeia superbă pe care o descopăr zi de zi, și mai ales pentru dragostea pe care mi-o porți.


Ne-am mărturisit și ne-am asumat și mai ales ne-am dat seama, încă o dată, că fiecare are cheia celuilalt și cele doua chei nu merg decât împreună, exact ca la armele nucleare. Vreau tot cu tine! #noidoi’, a scris Cabral pe blogul personal.

Citește și: Cum arată Andreea Ibacka la 6 luni după ce a născut a doua oară:„Schimb formă de cozonac pe una de grisină!

Citește și: Otilia Bilionera s-a luptat cu depresia:„Am urmat tratament antidepresiv și am făcut șapte luni de terapie/ EXCLUSIV


Citește și: Cum arată Andreea Ibacka complet nemachiată:„O poză la adevăr

Cum gestionează gelozia din căsnicia lor Cabral și Andreea Ibacka

În ciuda diferenței lor de vârstă, de opt ani, Andreea și Cabral Ibacka se completează reciproc și se iubesc, mai mult, pe zi ce trece. Împreună au doi copii, pe Namiko, în vârstă de trei ani, și pe Tiago, în vârstă de șase luni.

Din prima căsnicie cu prezentatoarea TV Luana Mitran, moderatorul emisiunii „Ce spun românii mai are o fiică, Inoke, în vârstă de 18 ani.


Recent, Andreea Ibacka a stârnit râsetele fanilor după ce a spus despre soțul ei că este gelos. Pe pagina de Instagram, cei doi au avut o discuție spumoasă, care i-a amuzat pe fani. Nu este prima dată când glumesc unul pe seama celuilalt, iar asta face parte din rutina relației lor.


„E gelos leșinat, v-o zic pe șleau! Așa și aici, el e tot un zâmbet, savurează un espresso, citește o carte, dar își încordează și privirea de vultur înspre ecranul telefonului meu. Cine știe ce mesaje interesante oi fi primit!, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

„Gelos?! Eu?! Nu că ești tu fiartă pe mine, nu? Hai, spune-le oamenilor cum ți-ai făcut tricouri cu chipul meu, spune-le!, a replicat el.

„Rochii, iubi, nu tricouri. Să încapă bine chipul…, a încheiat actrița.