Cabral a revenit in ”Regina”

.

Pe 3 decembrie, Thierry, personajul interpretat de Cabral, care a fost impuscat in primele secvente filmate in Tunisia, a revenit in telenovela Regina’.


Daca la inceputul telenovelei, Thierry si Roza erau extrem de fericiti, totul s-a spulberat in momentul in care Thierry si Norocel au fost impuscati. Roza a jurat atunci ca se va intoarce pentru a se razbuna.

Cel mai emotionant moment din viata Rozei a putut fi urmarit in episodul difuzat pe 3 decembrie: Thierry a aparut, ca prin minune… chiar in fata ei!

Personajul interpretat de Cabral a supravietuit impuscaturii, insa este paralizat si se afla intr-un scaun cu rotile: De aici incolo actiunea se complica si mai tare, scenaristele noastre chiar au muncit serios si povestea devine din ce in ce mai palpitanta’, marturiseste Cabral.


Secventele in scaunul cu rotile nu au fost deloc usoare, dar regizorul Iura Luncasu l-a ajutat enorm, astfel incat totul a iesit bine: Eu sunt superstitios si cand am auzit ca voi juca in scaun cu rotile mi s-a facut parul maciuca. De altfel, la filmari cand ma asez in scaunul cu rotile imi fac cruce, iar cand ma dau jos imi mai fac din nou cruce de „.

Si episodul de astazi al telenovelei este unul cu totul special, pentru ca telespectatorii vor vedea secvente filmate in doua tari impresionante: Tunisia si Cehia.