Actorul Burt Reynolds a murit la 82 de ani. A suferit un atac de cord

 Alina Dan
.

Celebrul actor Burt Reynolds a murit la vârsta de 82 de ani, în urma unui atac de cord, într-un spital din Florida, anunță varitey.com. 

[gallery ids="2441077,2441078,2441079,2441080,2441081"]

Cunoscut din filmele „Smokey şi Banditul”, „Boogie Knights” şi „The Longest Yard”, Burt Reynelds suferea de  mai mulţi ani de probleme cardiace, el fiind supus, în februarie 2010, unei intervenţii pe inimă.

În 1997, Burt Reynolds a primit o nominalizare la Oscar pentru rol secundar din Boogie Nights', regizat de Paul Thomas Anderson. El a câştigat trofeul Globul de Aur în acel an.

Actorul ar fi urmat să apară în filmul lui Quentin Tarantino Once Upon a Hollywood'.

Lumea filmului, îndurerată după ce Burt Reynolds a murit în mod neașteptat

Printre starurile care i-au adus un ultim omagiu lui Burt Reynolds se numără Dolly Parton, Sally Field, Billy Dee Williams, Arnold Schwarzenegger  şi James Woods

„Sunt momente din viaţa unui om care sunt de neşters, nu se şterg niciodată. Rămân vii, chiar şi 40 de ani mai târziu. Nu am uitat niciodată anii cu Burt. Va exista în istoria mea şi inima mea atâta timp cât voi trăi. Odihneşte-te, Burt', a spus Sally Field.

Într-un comunicat, nepoata actorului, Nancy Lee Hess, a scris: „Unchiul meu nu a fost doar un simbol al cinematografiei. A fost un om generos, pasionat şi sensibil, dedicat familiei sale, prietenilor, fanilor şi studenţilor. A avut probleme de sănătate, dar asta a fost neaşteptat. Era puternic. Era nerăbdător să lucreze cu Quentin Tarantino (în «Once Upon a Time in Hollywood», n.r.) şi cu distribuţia uimitoare aleasă'.

Și actorul Arnold Schwarzenegger a scris pe Twitter un mesaj emoționant despre Burt Reynolds. „Burt Reynolds a fost unul dintre eroii mei. A fost un deschizător de drumuri. A arătat calea tranziţiei de la atlet la cel mai bine plătit actor şi m-a inpsirat mereu. Avea şi un mare simţ al umorului. Gândurile mele sunt alături de familia lui'.

Foto: Hepta

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton