Bursucu, la un pas să se despartă de iubita lui. Care a fost motivul: „Este lipsă de respect să...”

.

Bursucu, la un pas să se despartă de iubita lui. Motivul pentru care Bursucu a vrut să se despartă de iubita lui. Într-un interviu recent, prezentatorul a vorbit despre relația sa cu Andreea, susținând că a existat un moment în care și-a dorit separarea. Acesta a apelat la ajutorul unui psiholog și a reușit să se vindece de gelozie. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Bursucu, la un pas să se despartă de iubita lui. Bursucu și Andreea trăiesc o poveste de dragoste de aproximativ 8 ani. Cei doi au împreună două fetițe superbe, , una de 15 ani, Alesia și alta de 2 ani, Anays. Adolescenta este fiica Andreei dintr-o relație anterioară. Aceștia se pregătesc de căsătorie, însă așteaptă momentul potrivit pentru a face marele pas. Recent, prezentatorul a făcut câteva confesiuni despre relația sa. Acesta a fost la un pas de a se despărți de mama fiicei sale din cauza geloziei.


Motivul pentru care Bursucu a vrut să se despartă de iubita lui. Pe lângă ajutul primit din partea psihologului, prezentatorul a mărturisit că a depășit acea situație și datorită lui Teo Trandafir, cu care împărțea platoul de filmare la acea vreme.

Citește și: Ce dietă ține Bursucu, după ce a slăbit 16 kilograme în timp record:„Așa ajung să arăt și eu ca un om normal. Mănânc…’


Citește și: Câți bani câștigă Bursucu din job-ul de prezentator TV și de ce a ajuns să doarmă în mașină: „Asta e’

Citește și: Fiica lui Mihai Stoica, managerul de la FCSB, a învins o boală cruntă:'Mi s-a spus că viața mi se va schimba radical'

Citește și: Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au certat din cauza Brigittei Gheorghe, la Chefi la cuțite:„Pe bune, așa tupeu?’

Bursucu, la un pas să se despartă de iubita lui


Prezentatorul a avut o perioadă când se confrunta cu gelozia, acesta fiind motivul pentru care și-a dorit despărțirea de iubita lui. Ajutat de un psihlog, Bursucu a reușit să depășească această problemă, iar în prezent se bucură de momentele cu viitoarea sa soție și cu cele două fiice.

„Am avut la un moment dat niște filme, era să mă despart de ea. Am fost gelos. Sergiu Nicolaescu, dacă trăia, făcea filme după mine. Filmul de gelozie începe de la un telefon. Cum s-a întâlnit, ce a făcut, cum au trăit noapte. În cap, totul se derulează în 5 minute ca două ore, până când mi-a trecut boala, că m-am dus un pic la psiholog.


A învățat și de la Teo Trandafir, ce faci în momentul în care găsești în telefonul partenerului mesaj de la el/ea. Există două variante: îi spui și te faci de rușine că i-ai umblat în telefon și asta nu se face ori nu îi spui și cum trăiești cu asta. Din punctul meu de vedere este lipsă de respect să te uiți în telefonul partenerului’, a mărturisit Bursucu, potrivit WOWbiz.ro.


„Ea nu prea e romantică’

Prezentatorul a descris și relația pe care o are cu viitoarea sa soție. În timp ce el este un romantic incurabil, Andreea este o fire mai rațională și nu este neapărat adepta gesturilor de tandrețe.

„Eu sunt romantic. Fac orice. Îmi vine în cap de la petale pe pat, lumânări, șampanie, astea sunt la ordinea zilei. Eu sunt romantic, sunt prost, nu am treabă. Mă duc la piață, vin cu 25-45 de trandafiri acasă, îi pun lu nevastă-mea în vază, ea e sus dă cu aspiratorul. Am de-astea. Ea nu prea e romantică dintre noi doi. E zodia leu. Eu sunt pești. Se spune despre noi că suntem curvari, nu e adevărat. Suntem romantici de fel, mie îmi place să fiu romantic’, a adăugat acesta potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook