O bunică din Ucraina a ucis 8 soldați ruși cu prăjituri otrăvite: "Au plecat acasă în sicrie"

 Dumba Gabriela
.

O bunică din Ucraina a ucis opt soldați ruși cu prăjituri otrăvite! Civilii ucraineni luptă cu soldații ruși cu mâinile goale, borcane de murături sau… prăjituri. De data aceasta, aflăm că o bunică i-a ademenit pe soldații ruși cu prăjituri făcute în casă, dar otrăvite și a reușit, astfel, să ia viața a opt militari ai lui Putin.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Daria Kaleniuk, director executiv al ONG-ului Centrul Anti-Coruptie din Ucraina, anunta ca o „bunică' din Ucraina i-a asteptat pe rusi cu prajituri facute in casa, insa acestea erau otravite.

Ukraine’s president visits eastern frontUkraine’s president visits eastern front

Bunica din Ucraina a ucis 8 soldați cu prăjiturile otrăvite

O bunica din Ucraina i-a așteptat pe soldații ruși în fața casei cu prăjituri otrăvite. Femeia s-a asigurat ca militarii să fie atrași de gustoasele prăjituri și a pus otravă în ele.

Opt soldați au murit pe loc, iar bătrâna a cărei identitate nu a fost dezvăluită e considerată eroină în cartierul ei.

„Ocupantii rusi se asteptau ca ucrainenii sa ii intampine cu paine si sare De fapt, bunica ucraineana i-a intampinat cu prajituri facute in casa. Otravite. A ucis 8 ocupanti„, potrivit unei convorbiri telefonice interceptata de Serviciul de Securitate al Ucrainei și anunțată de Daria Kaleniuk pe Facebook.

Citește și: Cum a reacționat Anastasia Lazariuc când a aflat că fiica ei Ileana divorțează de Țiriac Jr:'Totul e să rămână în relaţii civilizate'

Citește și: Pentru cine a fost părăsită fiica lui Vladimir Putin de soț.Katerina a fost căsătorită cu prietenul tatălui ei

Cum a procedat bunica din Ucraina care a ucis soldații ruși cu prăjituri otrăvite

Informatii desore acest caz au aparut si pe site-ul de stiri Obozrevatel, fiind redata o interceptare realizata de serviciile din Ucraina a unei convorbiri intre un soldat rus si prietena sa.

Inregistrarea conversatiei dintre ocupant si fata a fost publicata pe YouTube de Anton Gerashchenko, consilier al ministrului ucrainean de interne.

„O bunica i-a hranit cu placinte – opt oameni au plecat acasa in sicrie de zinc', a spus militarul rus. „Nu avem ce manca. Am iesit ieri, am furat o rata. Daca reusim sa intram in magazine, luam tigari si mancare. Pentru ca nu exista nimic, intelegi? Murim de foame', s-a mai plans soldatul, potrivit aktual24.ro.

O altă gospodină a doborât drona cu borcanul de murături

Vestea că o femeie din Kiev a doborât o dronă, de la balcon, cu un borcan de murături a făcut înconjurul lumii.

Vestea vajnicei gospodine din capitala Ucrainei s-a răspândit după ce Liubov Tsybulska, director adjunct al Grupului de Război Hibrid înfiinţat de Guvernul de la Kiev, a făcut o postare pe reţelele sociale.

„În Kiev, o femeie a doborât o dronă rusească de la balcon cu un borcan de castraveţi. Cum se aşteaptă să ocupe această ţară?”, a scris Tsybulska pe Twitter.

Jurnaliştii publicaţiei Life din Ucraina au găsit-o pe femeia care a atacat drona cu ce avea la îndemână pe balcon. Numele ei este Olena şi a acceptat să acorde un interviu, sub protecţia anonimatului, în care povesteşte cum s-a întâmplat totul. 

Femeia se afla pe balcon la o ţigară, era semiîntuneric, cu puţin înainte de răsăritul soarelui. I s-a părut că vede o pasăre care pluteşte, apoi a auzit un zbârnâit. Până la acel moment nu mai văzuse o dronă de aproape. Oricum, odată cu zgomotul a realizat că în mod clar nu are de-a face cu o pasăre, citeaza Antena 3.ro.

S-a gândit imediat că în apartament ar putea găsi ceva mult mai potrivit să arunce în dispozitivul inamic, povesteşte femeia. Doar că a realizat că până intră în casă şi revine, pierde timp şi drona ar putea dispărea. În schimb, un borcan de murături se afla chiar sub scaunul ei de pe balcon!  Aşa că Olena l-a ridicat şi l-a zvârlit cu toată puterea. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton