Bruja și Pufeh au fost eliminați de la America Express 2023. Fostul concurent a izbucnit în plâns: „M-am simțit dezamăgit”

.

Bruja și Pufeh au fost eliminați de la America Express 2023. Ultima ediție a emisiunii difuzate pe Antena 1 a avut un dezvonământ neașteptat. Trei echipe au fost trimise în cursa pentru ultima șansă, respectiv Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Bruja și Pufeh. La final, Irina Fodor a anunțat că aceștia din urmă sunt cei care trebuie să părăsească competiția, spre dezamăgirea lor, dar și a celorlalți concurenți. Iată ce reacție au avut când au aflat că vor pleca acasă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Bruja și Pufeh au fost eliminați de la America Express 2023. Cursa pentru ultima șansă a fost plină de adrenalină pentru cele trei echipe. Concurenții au fost provocați să organizeze o „Quinceañera’ pentru trei adolescente care tocmai împliniseră 15 ani, toți susținând că a fost una dintre cele mai palpitante probe de până acum. La finalul zilei, Bruja și Pufeh s-au clasat pe ultimul loc și au fost nevoiți să părăsească competiția. De-a lungul edițiilor, celor doi concurenți li s-a reproșat că nu se implică suficient de mult și au existat momente când și-au exprimat dorința de a pleca acasă. Cu toate acestea, cei doi au părut afectați de vestea că trebuie să plece acasă, iar influencerul a izbucnit în lacrimi.


Ultimele ediții au fost dificile pentru cântăreață, căci a primit vești proaste de acasă și nu s-a putut concentra la probele din cadrul competiției. În urmă cu două ediții, cei doi concurenți au făcut o oprire pe drum pentru a mânca și nu s-au străduit prea mult la autostop, făcându-i pe restul concurenților să aștepte sub soarele arzător.


Citește și: Bruja și Pufeh de la America Express i-au scos din sărite pe Irina Fodor și pe Cătălin Scărlătescu. Cum i-a certat prezentatoarea TV: „Nu respectați cursa, colegii!’

Citește și: Cine este Bruja de la America Express. La ce altă emisiune a mai participat

Citește și: „Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă’. Cum arată Dana Budeanu nemachiată, la 43 de ani. S-a fotografiat complet naturală

Citește și: „Aș mai divorța și de 1000 de ori, dacă…’. Rona Hartner își dorește o nouă relație, după despățirea de Herve Camilleri. Artista crede în continuare în căsătorie


Bruja și Pufeh au fost eliminați de la America Express 2023

La începutul cursei pentru ultima șansă, Irina Fodor le-a provocat pe cele trei echipe să caute cinci săculeți cu componentele unei păpuși dezmembrate. După ce au găsit componentele, aceștia au trecut la următoarea misiune și au mers s-o găsească pe „Quinceanera’, tânăra care își aniversează ziua de 15 ani.

Concurenții au fost nevoiți să se ocupe de ținuta, machiajul și coafura adolescentei, totul în condiții de stres și în timpul unui drum cu mașina. Deși au avut situații neașteptate, cei șase concurenți au susținut că proba a fost pe placul lor.


Joaquin Bonilla, Ovidiu Buta, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost rimii concurenți care au ajuns la locul de întâlnire, acolo unde îi aștepta Irina Fodor. Bruja și Pufeh au fost ultimii care au finalizat proba. Când prezentatoarea emisiunii a deschis cufărul, aceștia din urmă au aflat că trebuie să părăsească competiția.


Cum au reacționat cei doi concurenți

Bruja și Pufeh s-au arătat profund dezamăgiți de vestea că trebuie să plece acasă, deși și-au exprimat în mai multe rânduri această dorință. Cunoscutul influencer a izbucnit în lacrimi și i-a emoționat și pe ceilalți concurenți. La rândul ei, Tequilla a început să plângă și și-a exprimat regretul cu privire la plecarea prietenilor ei.

„Nu mai plânge la televizor’, a spus Bruja, văzându-și colegul în lacrimi.

„M-am simțit dezamăgit față de mine, că știu că primele episoade au puțin mai grele pentru mine. După m-am ridicat și eu zic chiar am rupt. Pentru mine a fost wow că am urcat și pe munte. (…) Cumva am simțit și o ușurare, pentru că știam că rămân liniștit și nu o iau razna’, declarat Pufeh.

Sursa foto: Facebook