Bruce Williamson, fost solist al trupei The Temptations, a murit în urma infectării cu COVID-19. Artistul avea doar 49 de ani!

.

Bruce Williamson, unul dintre soliștii principali ai trupei americane de muzică soul The Temptations, a murit, duminică seara, în urma înfecției COVID-19. Artistul avea doar 49 de ani, iar cel care a anunțat vestea tragică a fost fiul său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bruce Williamson a decedat duminică seara a Mountain View Hospital din Las Vegas, au declarat luni impresarii săi pentru publicaţia USA Today, potrivit EVZ. Fiul artistului a dat vestea tragică pe rețelele de socializare.


„Nu există cuvinte în lumea asta care să exprime felul în care mă simt acum’, a declarat Bruce Alan Williamson Jr. „Te iubesc, tati, mulţumesc că ai fost grozav, mulţumesc pentru că ai fost iubitor, mulţumesc pentru că Ai Fost Cine Eşti… Ne vom întâlni din nou’.


„Regretăm moartea unuia dintre fraţii noştri’, a declarat Otis Williams, unul dintre componenţii originali ai trupei, pentru USA Today. „Odată ce faci parte din Temptation, rămâi mereu membru Temptation’.

Bruce Williamson a început să cânte inițial în corul bisercii. El a făcut parte din trupa The Temptations în perioada 2006-2015. Printe hiturile formaţiei se numără „My Girl’, „I Cant Get Next to You’ şi „Papa Was A Rollin Stone’, lansate la casa de discuri Motown Records, în anii ‘1960 şi ‘1970.


Formaţia a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 1989.

foto: wowbiz