Bruce Jenner, tatăl vitreg al lui Kim Kardashian - Primele fotografii ca femeie

.

Bruce Jenner, fost campion olimpic la decatlon și tată vitreg al surorilor Kardashian, a pozat ca femeie pentru revista Vanity Fair.

 


Jenner, în vârstă de 65 de ani, a fost declarat în anii 70 cel mai bun atelt din lume, după ce a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal în proba de decatlon, una dintre cele mai solicitante din atletism. Atletul a fost căsătorit de trei ori, are 6 copii și e tată adoptiv pentru alți 4, printre care se numără și celebrele surori Kardashian.

 

În urmă cu o lună, la 40 de ani după ce câștiga aurul olimpic la Montreal, Jenner a mărturisit în mod public că e o persoană transgender, într-un interviu acordat lui Diane Sawyer.


 

Pictorialul din Vanity Fair „Call me Caitlyn' poartă semnătura lui Annie Leibovitz și apare la scurt timp după ce Jenner a apelat la chirurgia estetică pentru a-și schimba trăsăturile feței. Bruce a mai spus în interviul aferent pictorialului că, din momentul în care a recunoscut public că se simte femeie, a avut în repetate rânduri gânduri suicidare, întrucât dorea să scape de presiunea exercitată asupra lui de mass-media.

 

Copiii lui Jenner și-au exprimat susținerea pentru decizia tatălui lor în cadrul show-ului care i-a făcut celebri, Keeping Up With The Kardashians’: Mă simt ca și cum aș fi primit o versiune modernizată a tatălui meu’, a declarat Brandon Jenner.


 

Kendall și Kylie Jenner, cele mai tinere dintre fiicele sale, i-au trimis, la rândul lor, un mesaj public de încurajare, în care au spus: Tot ceea ce ne dorim e ca el să fie fericit. Dacă el e fericit, atunci și noi suntem!’

 

Revista Variety scrie că Jenner va avea în curând și propriul său reality show, iar tranziția sa va fi documentată într-un serial care va fi difuzat, cel mai probabil, în vară.


 

Gabriela B. Foto: Hepta, Vanity Fair