Britney Spears si-a lansat albumul Blackout

 Revista VIVA
.

Dupa o absenta de patru ani din peisajul muzical si o intoarcere pe scena mai degraba ratata la MTV Video Music Awards, Britney Spears a mai facut o incercare de a reveni in atentia lumii muzicale, lansandu-si albumul „Blackout”.

Daca viata sa prsonala este un dezastru, fiind presarata cu un divort, o internare la dezintoxicare si pierderea custodiei celor doi copii, Britney spera ca macar pe plan profesional sa fie ceva mai bine, iar „Blackout” sa urce cat mai sus in topuri asa cum s-a intamplat in trecut cu celelalte albume.

Cel putin pentru moment poate rasufla oarecum usurata, intrucat presa de specialitate de peste ocean nu a desfiintat-o, ci a primit destul de bine acest album, cea mai mare parte a comentariilor fiind pozitive, existand insa si voci care au pus-o la zid.

USA Today noteaza ca daca Britney nu a reusit sa scape de cohortele de paparazzi care o urmaresc fara incetare, a reusit, in schimb, sa se „piarda' in muzica, intr-un mod extrem de placut.

Britney nu a reusit sa-i impresioneze insa si pe cei de la New York Daily News care comenteaza malitiosi ca vocea lui Britney este atat de lucrata incat pare ca nu-i apartine unei fiinte umane. Pentru a adauga, in final, ca daca o papusa gonflabila ar putea canta, acestea ar fi acordurile pe care le-ar produce. (L.F.)

Foto: www.celebscentral.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton