Brigitte spune totul despre despărțirea de Florin Pastramă: "Este violent. Familia lui m-a amenințat și pe mine, și pe mama!"

.

La mai bine de un an de la nuntă, Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit. Însă, fosta soție a lui Ilie Năstase vorbește despre „o pauză pentru siguranța copiilor”, ceea ce ne poate duce cu gândul să este vorba doar despre o altă ceartă de-a lor, nu despre divorț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La cald, pare că despărțirea dintre Brigitte și Florin Pastramă este pusă pe seama problemelor pe care bărbatul le are cu familia lui. Toate neînțelegerile din neamul Pastramă par că îl transformă pe Florin într-un bărbat de care lui Brigitte îi este frică.


Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci. Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie. Eu am ajutat familia lui, dar nu mai pot așa. Am fost batjocorită și în permanență le-am plătit lor problemele. Și dacă fiul meu a sdtat două luni în acea casă, am ajuns să plătesc cu vârf și îndesat. Familia lui a venit la mine în casă, să le dau bani, să le ajut, apoi mi-au făcut rău, au spus ca am Coronavirus ca să mi se închidă reality-show-ul și să rămân fără surse de venit. Veneau în casa mea, îmi cereau bani de chirie, și apoi se aliau cu Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin. Și mama mea, care are probleme cu inima, a fost amenințată. Și eu am fost amenințată. Am fost sunată la 3.30 dimineața, să mi se spună că o să văd eu adevărata lor putere, a spus Brigitte la Antena Stars.


Brigitte a mărturisit că Florin a ajuns de nerecunoscut în ultima perioadă și mai violent decât îl credea vreodată. Mai mult de atât, familia lui Pastramă nu o place și vrea să îi ia banii.

‘Nu am de ce să ajut pe nimeni. Am ajuns să fiu
batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la
Poliție. Este o situație… printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un
bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva.

Dacă am învățat ceva de la Ilie a fost că lucrurile sunt constructive și distructive. Să vii la mine în casă, să le dau bani să îi ajut și în seaara aia să trimită articol să spună că am COVID ca să îmi închidă emisiunea. Eu copilului meu i-am luat un apartament și am vrut să ii iau mobilă. Vorbea cu un anumit Bogdan, să pună să fiu bătută. Asta e familie? Florin s-a despărțit de mine acum două săptămâni. Eram la Timișaoara, la sora mea, și a ieșit tremurând din baie, din cauza problemelor cu familia lui. Apoi s-a dus și a vorbit cu ei, a mai dezvăluit Brigitte.



Florin Pastramă a bătut-o pe Brigitte în plină stradă

În această toamnă, Brigitte a fost bătută de Florin Pastramă, în parcarea unui supermarket. Unul dintre martorii care au asistat la scenele violente a sunat la 112, în timp ce Florin Pastramă striga furios la soția lui.


De ce nu te pololești, fă? Tu și cu toată familia ta', i-a zis afaceristul lui Brigitte, care era trântită pe jos lângă mașină.

Mai mulți oameni au încercat atunci să o ajute pe Brigiite, dar Florin Pastramă a devenit violent verbal și cu ei și i-a amenințat cu bătaia.

Citește și:

Clipe de groază pentru Brigitte! Dovada că Florin Pastramă o bate: în timpul unei certe aprinse, a luat-o de ceafă, a smucit-o, a împins-o…

Brigitte a pus piciorul în prag! Condiția pe care i-a pus-o lui Florin Pastramă, după apariția imaginilor când este bătută: „I-a spus clar că, dacă se mai repetă astfel de scene…'

Alex Bodi, săltat de DIICOT! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi implicat într-un dosar de proxenetism și e suspect de legături mafiote