Brigitte și Florin Pastramă vor să devină părinți: "Ne străduim să rămână însărcinată"

 Oana Pantazi
.

Brigitte și Florin Pastramă și-au luat mai mult decât în serios rolul de familiști, cei doi proaspeți soți fiind serios puși pe treabă. Cei doi își doresc un copil cu ardoare și se străduiesc din răsputeri să-și vadă visul împlinit…

Inițial a pornit ca o glumă, multă vreme s-a crezut că relația lor este, așa, pentru rating, dar iată că scânteia care s-a aprins în timpul reality show-ului Ferma nu s-a stins, ba, mai mult, i-a adus pe Brigitte și pe Florin Pastramă în fața ofițerului stării civile și, cât de curând, în fața altarului. Și dacă tot sunt o familie cu acte, cei doi proaspeți soți s-au decis că a venit momentul să facă un copil, cu atât mai mult cu cât pentru Florin ar fi primul.

„Ea e foarte geloasă”

Florin Pastramă chiar a făcut, la PRO TV, dezvăluiri fără perdea despre viața lor de cuplu, care, după câte se pare, este extrem de intensă…

„Peste tot eu sunt şeful. Ultimul cuvânt în casă eu îl am. La mine căsătoria nu e o joacă, pentru mine este pentru prima şi ultima dată. Ne străduim să rămână însărcinată, e greu cu Brigitte, vrea de 3 ori pe zi, eu nu pot. Ea e foarte geloasă, dar nu îmi caută în telefon. Avem amândoi aceeaşi parolă şi nu avem nimic de ascuns', a declarat Florin Pastramă.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton