Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit! Primele imagini cu rochia de mireasă

.

Astăzi, 7 iulie, Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit religios, ceremonia fiind urmată de o petrecere de zile mari. Peste 400 de invitați s-au distrat alături de miri, la una dintre cele mai spectaculoase nunți ale anului!

Când ai peste 400 de invitați la nuntă, iar costurile se ridică la 80.000 de euro, așteptările sunt mari… Din fericire, totul s-a ridicat la nivelul impus de cei doi miri, care au planificat petrecerea în amănunt, așa că totul a ieșit perfect.


Deși puțini le-au dat șanse, crezând că relația dintre ei a fost doar o strategie de marketing, o modalitate de a atrage telespectatorii, în momentul când s-au cuplat la reality show-ul Ferma – Un nou început, iată că Brigitte și Florin Pastramă sunt acum o familie și au de gând să devină curând și părinți. Astăzi, cei doi au avut cununia religioasă, iar petrecerea de după a fost evenimentul despre care se va vorbi multă vreme.

Bigitte, deja însărcinată?

Brigitte nu a ascuns nicio clipă faptul că își dorește un copil cu Florin Pastramă, dar a lăsat să se înțeleagă faptul că minunea nu s-a întâmplat, până acum. Numai că, surpriză! Nu ar fi exclus ca vedeta să fie deja însărcinată, cea care a aruncat bomba fiind nimeni alta decât Lizeta Haralambie, nașa cuplului: „Este o nuntă românească, ca la carte. (…) Am venit cu ceva nou (n.r. cadou). Noi am dat ceva nou. Merg doar ei în luna de miere. Nu știu încă, cred că pe Coasta de Azur. N-am întrebat când se apucă de copil. Poate l-au conceput deja. Nu știu (n.r. dacă voi fi și nașă de botez). Cred că da’, a spus Lizeta Haralambie, la Antena Stars, în urmă cu doar câteva momente.


 

Un meniu de 5 stele

De toate detaliile nunții s-a ocupat Oana Roman, care este prietenă bună cu Brigitte de ani de zile. Aceasta a povestit, în cadrul emisiunii Răi da buni, de la Antena Stars, că ceremonia religioasă, ținută în tradiția penticostală, va avea loc în grădina salonului unde, ulterior, vor petrece invitații. Diferit față de nunțile ortodoxe este faptul că nu vor exista lumânări ale mirilor, însă, evident, petrecerea nu va fi una de tip penticostal, deoarece la nunțile lor nu se bea alcool, nu se fumează și nu se dansează… Meniul ales de Brigitte și Florin este și el unul de 5 stele, pe măsura invitaților – acesta conține, printre altele, ficat de gâscă, somon și caracatiță –, mirii alegând să nu aibă tradiționalele sarmale la nuntă, ci un fel de mâncare special, cu pui, pe care cei doi soți l-au mâncat împreună la Fermă.


Poliția, acasă la Florin Pastramă!

În timp ce musafirii petreceau acasă la ginerică, așa cum se obișnuiește înaintea ceremoniei religioase, Florin Pastramă s-a trezit cu Poliția la ușă, oamenii legii fiind cât pe ce să le strice distracția. Conform spynews.ro, se pare că unul dintre vecini, deranjat de muzica dată mult prea tare, ar fi reclamat acest lucru la Poliție, care a fost nevoită să verifice reclamația. După ce fratele, mama și vărul lui Florin Pastramă au discutat cu oamenii legii, conflictul s-a încheiat, nuntașii gălăgioși primind doar un simplu avertisment.


Brigitte a purtat o rochie cu trenă imensă

Cu toate că nu era decisă în acestă privință, Brigitte a ales totuși să poarte două rochii în ziua nunții – una pentru petrecere și una pentru ceremonia religioasă, în timp ce nașa cuplului, avocata Lizeta Haralambie a purtat o rochie de culoare mov strălucitoare, iar domnișoarele de onoare, rochii de culoare roz-prăfuit. Florin Pastramă a optat pentru un costum bleumarin, cu vestă, extrem de elegant, iar la cravată a accesorizat o broșă. Rochia de mireasă Brigittei a fost una spectaculoasă, al cărei preț ni-l putem imagina de vreme ce Florin a declarat într-un interviu că nu concepe ca aceasta să coste sub 10.000 de euro! Deși este pentru a patra oară mireasă, bruneta a ales totuși o rochie albă, elegantă, iar părul l-a avut strâns în coc.


Printre artiștii aleși să performeze la nuntă se numără și Florin Salam, preferatul mirelui, iar dansul mirilor a fost interpretat live de trupa care a întreținut atmosfera la nuntă.

 

Brigitte Pastramă a mai fost căsătorită de trei ori până acum – cu Octavian Sfăt, Ovidiu Torj și Ilie Năstase –, în timp ce Florin Pastramă este la prima căsătorie.

Foto: PRO TV