Brigitte Pastramă, primele declarații despre scandalul cu săbii de la restaurant: "Au scos maceta la fiul meu!"

 Dumba Gabriela
.

Brigitte Pastramă a trecut, sâmbătă seara, prin spaima vieții ei! Bruneta se afla la restaurantul său, doar cu fiul său și angajații, când s-a trezit cu cămătari înarmați cu săbii peste ea. Brigitte a explicat de la ce a pornit scandalul și cum s-a finalizat episodul demn de filmele cu gangsteri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cămătarii au venit înarmați cu trei macete și i-au amenințat pe clienții localului administrat de Brigitte să nu plătească ceea ce au consumat. În acel moment era organizată o petrecere, unde au participat și prieteni de-ai lui Florin Pastramă, iar agresorii au făcut un scandal monstru cu arme în restaurantul brunetei.

birgitte-si-florin-pastramabirgitte-si-florin-pastrama

„O cunoștință i-a solicitat lui Florin un meniu pentru un botez. Prețurile noastre sunt afișate pe site, nu este nimic ascuns. I-am făcut anumite facilități. M-a sunat managerul locației care lucra de o zi sau două și mi-a spus că dânșii refuză să plătească jumătate din notă. I-au explicat frumos că noi am rezervat toată ziua pentru ei.

Le-am zis că nu e vina noastră că le-au venit doar 20 de persoane. Noi, de obicei, avem petreceri mici pentru copii. Dânsul n-a vrut să plătească. I-am spus că meniul era pentru 30 de persoane. Ei erau băuți. Eu nu vând alcool în această locație, dar nu spun nu când clienții își aduc băutura.”, a povestit Brigiite speriată, la Antena Stars.

Florin Pastramă nu era în acel moment în restaurant și sunat de angajați, acesta ar fi spus că totul se întâmplă pentru că nu a fost el prezent și oricine își permite să creeze astfel de situații în lipsa lui. Brigitte și Florin Pastramă s-au separat în urmă cu ceva timp, dar pentru că scandalagii sunt prietenii lui, angajații au considerat că trebuie să-i dea de veste.

Citește și: Cum au devenit Pavel Bartoș și Smiley prieteni: „Am fost de multe ori la limita marilor accidentări'/ EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Florin Busuioc, mesaj dur pentru tatăl său: „Sunt un străin în viața lui'

Citește și: Drama neștiută a lui Kate Middleton. Ce umilințe a îndurat soția prințului William

Brigitte a mai povestit că acei cămătari înarmați cu săbii l-au agresat pe fiul ei, Robi, însă imediat ce au sunat la Poliție, respectivii au fugit.

„Ei au plătit doar cele 20 de meniuri, nu au plătit pentru ospătari niciun ban. Au stat șase ore, au băut atât timp cât s-a desfășurat evenimentul. Au început să-l lovească pe manager și au scos maceta la fiul meu. Eu și fiul meu am chemat Poliția. Când am chemat Poliția dânșii au fugit.

Atacatorii au fost violenți cu Robi, fiul meu și cu managerul. Se vede pe cameră că au scos o macetă. Au spus că taie cauciucurile managerului. Toți au fost foarte speriați. Eu am plâns în momentul când angajații mei au fost bruscați.”, a mai declarat Brigitte.

Brigitte nu dă vina pe Florin Pastramă pentru scandalul de la restaurant

Bruneta îl absolvă pe soțul ei de orice vină și nu pune acest scandal în cârca lui, deși petrecăreții înarmați cu săbii sunt cunoștințele lui Florin Pastramă.

„L-am rugat pe fiul meu să se ocupe, de când Florin nu mai este. Nu cred că este vina lui Florin. Oamenii când beau fac lucruri necugetate.”, a încheiat Brigitte.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton