Brigitte Pastramă a fost operată de urgență: „Cel care îmi este soț nu a fost lângă mine”

 Miniosu Alexandra
.

Brigitte Pastramă a fost operată de urgență. Anunțul neașteptat a fost făcut chiar de către vedetă pe rețelele de socializare. În urmă cu scurt timp, bruneta le-a spus fanilor ei din mediul online că a trecut printr-o intervenție deosebit de grea. Totodată, aceasta a punctat faptul că soțul ei, Florin Pastramă, nu i-a fost alături. Iată cum se simte acum fosta soție a lui Ilie Năstase!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă a fost operată de urgență. Asta a anunțat bruneta, în urmă cu scurt timp, pe rețelele de socializare. Drept dovadă, soția lui Florin Pastramă a postat o imagine cu ea de pe patul de spital, în care apare cu branula la mână. Vedeta a transmis și un mesaj scurt, în care a menționat faptul că soțul ei nu i-a fost alături, în ciuda intervenției prin care a trecut.

brigitte-4-3brigitte-4-3

Acum câteva minute, Brigitte Pastramă și-a îngrijorat toți fanii care o urmăresc în mediul online. Afacerista le-a dezvăluit internauților că a fost operată de urgență. Deși nu a dat prea multe detalii și nu a specificat exact care e motivul pentru care a ajuns pe mâinile medicilor, vedeta a menționat că a trecut printr-o intervenție deosebit de grea.

Citește și: Brigitte Pastramă, replică acidă pentru Florin, după ce a anunțat divorțul:'Știai de la început că sunt o viperă'

Citește și: Brigitte, încă un mesaj dur la adresa lui Florin Pastramă, după ce a anunțat divorțul:„Sărăcia vine peste tine'  

Citește și: Iubita cântărețului Tom Mann a murit în ziua nunții:„Nu mai am lacrimi să plâng'. Bebelușul lor a rămas orfan de mamă

Citește și: De ce a divorțat Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose, după 11 ani de căsnicie:”Am ales să mă trezesc…”

Brigitte Pastramă a fost operată de urgență

De curând, Brigitte Pastramă a anunțat divorțul de soțul ei, Florin Pastramă, cel de care s-a despărțit recent. Astăzi, 21 iunie 2022, vedeta i-a anunțat pe fani că a fost operată de urgență. Vedeta a făcut și primele declarații, pe Instagram, după ce a ieșit din sala de operație, menționând că fostul ei partener nu i-a fost alături în aceste clipe grele.

Ulterior, Brigitte Pastramă și-a liniștit fanii, mărturisind că se simte bine după operație. Femeia de afaceri a precizat că, deși Florin Pastramă nu i-a fost alături, Dumnezeu a avut grijă de ea. În prezent, ea e în continuare internată în spital.

„Chiar dacă cel care îmi este soț nu a fost lângă mine, deși am suferit o intervenție deosebit de grea, Domnul Isus m-a vegheat tot timpul și acum sunt bine', a scris Brigitte Pastramă pe Instagram.

Brigitte Pastramă, declarații controversate după ce a anunțat divorțul

Tot pe rețelele de socializare, acum câteva zile, Brigitte Pastramă a postat un mesaj controversat. În urma postării sale, mulți internauți s-au întrebat dacă nu cumva aceasta a fost înșelată.

„Căsătoria să fie ținută în toată cinstea, și patul să fie nespurcat, căci Dumnezeu va judeca pe cu**ari și pe preacu**ari', a scris ea, recent, pe instagram.

De altfel, atunci când a anunțat divorțul de Florin Pastramă, Brigiite a făcut declarații potrivit cărora ar fi fost agresată de încă soțul ei, scrie spynews.ro.

„Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. de când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut', a spus ea pentru Antena Stars.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton