Brigitte Pastramă, în pragul falimentului. Și-a concediat chiar și bona!

.

Brigitte și Florin Pastramă au ceva mai mult noroc în dragoste decât în afaceri. Cu suișuri și coborâșuri, relația lor a rezistat, însă afacerile se duc de râpă una câte una. Brigitte susține că pandemia i-a închis toate sursele de venit și pentru a evita falimentul a început să renunțe la mofturi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După ce șaormeria pe care cei doi au deschis-o în primăvara anului trecut e acum istorie, Brigitte și Florin Pastramă au început să taie serios din cheltuieli. După ce au scos la vânzare șaormeria, cu 57.000 de euro, Brigitte a concediat și menajera.


„Adevărul e că Florin era starul șaormeriei, eu spălam pe la cratițe, el doar ieșea afară să dea interviuri. Toate bussines-urile mele s-au dus în cap pe pandemie’, a spus Brigitte, zilele trecute, la Antena Stars.


Acum, fosta soție a lui Ilie Năstase s-a transformat în gospodina casei, cu atât mai mult cu cât și-a concediat menajera, care era plătită cu 1.000 de euro pe lună.

„Prima pe care am concediat-o a fost femeia pe care o aveam în casă. Avea 1.000 de euro pe lună, era bonă internă. Mă costa foarte mult. Acum vreau una care să vină doar de 3 ori pe săptămână. Am dat anunț de angajare’, a mai spus Brigitte.

Citește și:

Brigitte Pastramă, primele declarații privind al treilea divorț: „Nu am știut cine e Florin în realitate. L-am cunoscut într-un moment greu'


Pepe și Raluca au stabilit data divorțului. Cu ce rămâne fiecare la partaj

Cristina Șișcanu, în scandal cu Elena Ionescu! De la ce a pornit conflictul: „Da, femeie, sunt frustrată'

Brigitte a investit peste 30.000 de euro în operații estetice

Brigitte Pastramă a trecut prin cabinetul esteticianului de foarte tânără și, deși de-a lungul anilor, s-a tot „tunat’, nu vrea să se oprească aici.


„Eu pentru faţa mea dau toţi banii! Cred că am investit deja peste 30.000 de euro. Am ridicați toți muşchii din faţă. Am 41 de ani, dar am faţa foarte întinsă, nu am niciun rid pe faţă’, mărturisea Brigitte Năstase cu doi ani în urmă.


Primul implant mamar a fost în 97 (2000€), l-am schimbat de 2 ori, deoarece am născut de două ori de atunci, (5500€). Am o rinoplastie, făcută de un renumit doctor, deoarece am suferit o ruptură de piramidă nazală în 2009, în urma faptului că am fost agresată de tatăl Sarei, (2500€).

Mi s-au augmentat în 2002 buzele la Timișoara cu o bioalcamidă, care mi-a migrat în toată fața și s-a capsulat și am reușit să mi-o scot în 2013 în Germania. Operația a durat 9 ore, prin laparoscopie și a fost cea mai scumpă și dificilă (10.000€)„, a declarat ea în urmă cu ceva timp.