Brigitte Pastramă a pierdut sarcina! "Suferă foarte mult din această cauză"

.

La doar câteva luni după ce s-au întâlnit pe platourile de la Ferma, Brigitte și Florin Pastramă au devenit o familie. Deși cei doi așteptau cu bucurie primul lor copil, din păcate, bruneta a pierdut sarcina…

Pe 7 iulie, Brigitte și Florin Pastramă au devenit o familie și în fața lui Dumnezeu, iar atunci lumea a pus graba celor doi de a face nuntă pe seama faptului că ea era însărcinată, fapt confirmat ulterior chiar de către brunetă. Cei doi au fost extrem de discreți în această privință, însă, din nefericire, Brigitte (43) a pierdut sarcina, iar un apropiat al cuplului a confirmat vestea, conform click.ro.


Florin Pastramă ar fi devenit tată pentru prima oară

„În urmă cu trei-patru săptămâni, Brigitte a trecut printr-un moment delicat, a pierdut sarcina. Și ea și soțul ei, Florin Pastramă, suferă foarte mult din această cauză, însă nu se dau bătuți și se roagă să devină părinți, căci iubesc copiii’, a precizat sursa din proximitatea celor doi.

Atât pentru Brigitte, cât și pentru Florin Pastramă a fost o veste extrem de dureroasă, cu atât mai mult cu cât cei doi își doreau foarte mult un copil. Dacă pentru Florin ar fi fost primul, Brigitte ar fi devenit mamă pentru a treia oară, bruneta mai având un fiu, Robert (18), provenit din mariajul cu afaceristul Octavian Sfăt, și o fiică, Sarah (14), din relația cu Ovidiu Torj.