Brigitte Nielsen este însărcinată la 54 de ani! Actrița așteaptă al cincilea copil

.

Actrița daneză care în anii ‘80 făcea furori cu tunsoarea androgină și picioarele ei lungi a revenit din nou în luminile rampei, însă nu cu un nou film, ci datorită unei vești șocante – Brigitte Nielsen este însărcinată la 54 de ani!

Brigitte Nielsen este însărcinată la 54 de ani. Soțul ei, Mattia Dessi, este foarte fericit.


Brigitte Nielsen, starul din Red Sonja și Beverly Hills Cop II, și-a anunțat cea de a cincea sarcină într-un mod deja devenit obicei printre celebritățile de la Hollywood – pe conturile sale de socializare. Fanii au fost șocați, și nu doar pentru faptul că Brigitte are 54 de ani, ci pentru că a reușit să ascundă acest lucru atâta vreme, din fotografie reieșind clar că actrița se află într-o fază avansată a sarcinii.

Până acum, Brigitte a fost măritată de cinci ori, unul dintre soții ei fiind chiar celebrul Sylvester Stallonne, și are deja patru fii, actrița mărturisind că și-a dorit mult și o fetiță. Nu știm încă ce sex are viitorul copil, însă, cu siguranță, soțul ei, fostul fotomodel Mattia Dessi, în vârstă de 39 de ani, este foarte fericit că va deveni tată. Chiar dacă arată senzațional la vârsta ei, este clar că pentru superba daneză acesta a fost ultimul tren, cu atât mai mult cu cât Brigitte, se pare, se străduia de 12 ani să rămână însăcinată, ea fiind căsătorită cu Mattia din anul 2016.


Deși între ei este o diferență de 15 ani, iar Brigitte își depășește vizibil soțul în înălțime, aceste detalii nu au fost niciodată un impediment în căsnicia celor doi. Nici măcar dependența de alcool din trecut a actriței, așadar cei doi au primit cu mult entuziasm vestea că vor deveni părinți. Brigitte are deja patru băieți mari – Kilian (28 de ani), Douglas (25 de ani), Raoul (23 de ani) şi Julian (34 de ani) – din căsătoriile anterioare, singura căsnicie din care nu a rezultat niciun copil fiind cea cu Sylvester Stallone. Acum, fericiții viitori părinți așteaptă cu nerăbdare și o fetiță, fără de care, parcă, familia lor nu este completă.


Foto: Hepta, Instagram