Brigitte Năstase, păcălită de fostul logodnic! I-a dat peste 10 mii de euro ca să aibă grijă de copii, dar...

.

Recent, Brigitte Năstase era arătată cu degetul pentru că-și făcea de cap la Ferma cu Florin Pastramă, în timp ce fostul ei logodnic ei era acasă și avea grijă de copii… După câte se pare însă, Corneliu Oană n-ar fi stat degeaba în tot acest timp, el reușind să-i pună afacerea pe butuci iubitei sale!


Brigitte Năstase a intrat în Ferma relativ liniștită, dat fiind că l-a lăsat acasă, cu cei doi copii ai ei, pe Corneliu Oană, fostul său logodnic, care urma să le poarte de grijă în perioada cât ea a lipsit. Vedeta i-a lăsat însă în grijă acestuia și afacerea ei, iar acest lucru a avut, potrivit, click.ro, efecte dezastruoase, Corneliu reușind în scurt timp să îi falimenteze afacerea… Pe scurt, când s-a întors acasă, Brigitte a constatat că are balanța pe minus, mai pe scurt,  fostul ei logodnic (de care se despărțise în ianuarie) ar fi reușit să o ușureze de aproape 70.000 de euro!


Brigitte Năstase și-a lăsat copiii și afacerea pe mâna fostului logodnic, Corneliu Oană.

Corneliu Oană a lăsat-o pe Brigitte Năstase cu datorii

Conform apropiaților, după ce s-a întors de la Ferma, unde nu a avut o viață prea ușoară, în pofida faptului că, acolo, s-a înfiripat o relație între ea și Florin Pastramă, bruneta a constatat cu stupoare că firma – un magazin de haine – ei era în pragul dezastrului.

„Corneliu s-a lăudat pe la TV că a avut grijă de copii şi de afaceri… omul ăsta i-a mâncat toţi banii, a adus-o în pragul falimentului, căci urmează să închidă magazinul în care a investit 100.000 de euro. În cele trei luni în care ea a lipsit de acasă, el i-a mâncat cam 50.000 de lei. Dintre care 20.000 de lei banii de pe card pe care i-a lăsat ca să aibă grijă de copii. A luat trei bluze pentru Sarah, iar restul i-a mâncat el. Şi alţi 30.000 de lei, banii din încasările magazinului din care trebuia să achite chiria şi alte cheltuieli. Când Brigitte a revenit din Ferma şi s-a dus la magazin, şi-a pus mâinile în cap. Globurile de la Crăciun erau tot în vitrine, marfa nearanjată şi datorii imense. I-a distrus afacerea! Acum ea a pus reduceri de 50% la haine pentru că vrea să vândă totul şi să închidă magazinul’, au declarat persoane din anturajul vedetei pentru sursa menționată.