Brigitte și Florin Pastramă, prima imagine împreună după ce s-au împăcat: „Te iubesc atât de mult”

.

Brigitte și Florin Pastramă, prima imagine împreună după ce s-au împăcat. Deși în urmă cu o lună fosta soție a lui Ilie Năstase anunța că își dorește să încheie căsnicia, cei doi s-au împăcat și își fac declarații publice de iubire. Brigitte a ales să treacă peste momentele dificile din mariaj și a postat prima fotografie după împăcarea cu Florin Pastramă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Brigitte și Florin Pastramă, prima imagine împreună după ce s-au împăcat. În urmă cu doar câteva săptămâni, bruneta spunea că își dorește să divorțeze, susținând că a fost umilită și că nu mai suportă să fie implicată în scandaluri. Totodată, aceasta l-a acuzat pe Florin Pastramă că ar fi fost agresiv cu ea din cauza problemelor pe care le are în familie. Anunțul divorțului a fost făcut la petrecerea revistei VIVA!, unde bruneta a venit fără soțul ei. De-a lungul timpului, relația dintre cei doi a fost una plină de momente tensionate și au anunțat în mai multe rânduri că divorțează, însă au ales de fiecare dată să-și mai ofere o șansă.


După ce s-au împăcat, Brigitte a postat pe rețelele de socializare prima imagine cu soțul ei. Iată ce declarație i-a făcut bruneta lui Florin Pastramă!

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat:'Cel mai minunat suflet pe care l-am cunoscut'

Citește și: Brigitte Sfăt, gest neașteptat după ce a anunțat divorțul de Florin Pastramă:'Cea mai grea luptă'


Citește și: Însărcinată prima oară, Vlăduța Lupău își dorește deja și alții copii: „Au camerele făcute. Sper să vină și o răsfățată în casă!’

Citește și: Șerban Pavlu, dezvăluiri despre soție și relația de cuplu: „Nu știi dacă ai fost fericit decât privind în urmă'

Brigitte și Florin Pastramă, prima imagine împreună după ce s-au împăcat

Pe contul său de Instagram, Brigitte a postat un scurt videoclip în care apare în pat, alături de Florin Pastramă. Bărbatul este afectuos cu ea și o mângâie pe picior. De când au anunțat că se împacă, aceasta este prima ipostază în care sunt surprinși împreună.


Bruneta a ținut să-i facă și o declarație publică de iubire soțului ei. „Te iubesc atât de mult’, este mesajul care aparea în dreptul videoclipului. Anterior, tot pe rețelele de socializare, Brigitte a postat imagini de la nunta cu Florin Pastramă, dând de înțeles că a ales să treacă peste momentele dificile din căsnicie.

Brigitte Pastramă, mesaj pentru soacra sa

Printre fotografiile de la nuntă, se regăsea și una în care Brigitte apărea alături de soțul și soacra sa. Alături de aceasta, Brigitte a postat un mesaj dedicat mamei lui Florin Pastramă.


Ea este mama mea, a doua. Vreau din suflet să nu fie supărată niciodată pe mine, că i-am luat fiul, deoarece, îi spun astăzi, a câștigat o fiică, care o iubește mult, deoarece a dat naștere celui mai minunat suflet pe care l-am cunoscut și îi mulțumesc’, a fost mesajul postat de brunetă.


Ce spunea Florin Pastramă despre despărțire

După ce Brigitte a anunțat divorțul și i-a adus acuzații grave soțui ei, Florin Pastramă a ales să nu comenteze afirmațiile acesteia. Pe parcursul celor trei ani de căsnicie, cei doi au fost protagoniștii mai multor scandaluri.

„Eu unul merg pe credința în Dumnezeu! Nu vreau să vorbesc acum de Brigitte! Să vorbească ea, tot ce spune ea are dreptate! Tot ce spune ea e adevărat, da?! După ce se mai calmează lucrurile atunci o să vorbesc și eu! Vă mulțumesc!’, a declarat Florin Pastramă, pentru Click!.


Povestea de dragoste dintre cei doi a început în cadrul emisiunii „Ferma’, difuzat la Pro TV. La 5 luni de la încheierea show-ului, Brigitte și Florin Pastramă au ales să-și unească sufletele. Aceștia s-au căsătorit civil la Primăria Voluntari, iar ceremonia a fost una discretă, în schimb, petrecerea a fost una fastuoasă, unde au participat sute de invitați.

Sursă foto: Instagram