Brangelina - Un medium le prevede despărţirea, dar ei au alte planuri

.

Pentru Brad Pitt şi Angelina Jolie zvonurile legate de despărţire nu contează atâta timp cât ei ştiu ce vor. Îşi iubesc familia, iar fericirea pe care le-o aduc cei şase copii i-a determinat să-şi dorească şi mai mulţi.

 


 

 

După unii sunt gata de căsătorie, în timp ce alţii lansează zvonuri că se despart. În plus, Brad Pitt şi Angelina Jolie au primit o prezicere din partea mediumului Ron Bard. Acesta susţine că actorul nu-şi mai iubeşte viitoarea soţie, iar singurul motiv pentru care stă cu ea ar fi copiii. Afirmaţia a fost făcută după ce Angelina i-a cerut lui Brad să nu mai dea credit spuselor acestui medium.

 

În ciuda bârfelor care au dat târcoale mereu celebrului cuplu, relaţia a rămas în picioare de fiecare dată. Cei doi au 6 copii împreună: trei adoptaţi – Maddox, Zahara şi Pax şi trei biologici, Shiloh şi gemenii Knox şi Vivienne. În plus, ei se gândesc deja la al şaptelea copil pe care vor să-l adopte.


 

Armonia familiei şi insistentele copiilor i-au făcut pe Brad şi Angelina să se gândească tot mai mult la căsătorie. Tot micuţii familiei au insistat şi în privinţa cântăreţilor. Beyonce şi Jay Z au promis că încearcă să îşi facă loc în program pentru un concert la nunta cuplului.

 

Într-un interviu recent actriţa a mărturisit: „După toţi aceşti ani petrecuţi împreună, avem o istorie comună şi atunci când ai un trecut cu cineva, eşti prieten cu acea persoană într-un fel atât de real şi de profund, încât simţi că apare un fel de confort, o uşurare, o iubire profundă care provin din faptul că aţi fost împreună multă vreme.


 

Angelina Jolie îşi doreşte 4 ceremonii, drept urmare, prima petrecere de nunta a avut deja loc pe 18 decembrie 2013, în Ayers Rock, Australia, în ziua în care Brad Pitt a împlinit 50 de ani. Se pare că fac deja repetiţii pentru nuntă, fiind de acord ca Alison Jackson să îşi imagineze nunta lor. Alison este o artista renumită pentru modul de a-şi organiza evenimente importante în care joacă diverşi actori.


 

De fapt, căsătoria este plănuită de mult, iar în toamna anului 2013 Brad a convins-o pe Angelina să semneze un contract prenupţial prin care au împărţit averea familiei şi pe care îl vor respecta în cazul unui divorţ.

 

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au cunoscut pe platourile de filmare când au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în „Mr. & Mrs. Smith'. În 2005 actorul a divorţat de Jenifer Aniston şi a început relaţia cu Angelina.

 

Ancuţa-Nicoleta Ciocoiu, Foto: Hepta