Motivul incredibil pentru care Bradley Cooper a făcut-o pe Lady Gaga să se îndrăgostească de el

.

În momentul de față, e greu să mai convingi pe cineva că Bradley Cooper și Lady Gaga nu se iubesc, în special după momentul mai mult decât încins care s-a petrecut între ei, în seara Premiilor Oscar, atunci când au performat împreună. Chiar dacă în sală, în primul rând, se afla Irina Shayk, partenera de viață a actorului, Bradley Cooper și Lady Gaga au dat un adevărat spectacol… la propriu și la figurat. Comentariile ulterioare ale fanilor au determinat-o pe Irina să-i dea unfollow lui Lady Gaga pe conturile de socializare, dovadă că zvonurile despre idila dintre cei doi nu sunt chiar neîntemeiate. Se pare însă că Bradley a avut și un motiv ascuns pentru care ar fi făcut-o pe Lady Gaga să se îndrăgostească de el…

Din momentul apariției pe marele ecran a filmului A Star Is Born nu a mai existat vreun cinefil care să nu fie convins că între Bradley Cooper și Lady Gaga există sentimente și în viața reală. Mai nou, a apărut o teorie cu parfum de credibilitate… Iată care este motivul incredibil pentru care Bradley Cooper a făcut-o pe Lady Gaga să se îndrăgostească de el!


Bradley Cooper și-a dorit personaje credibile… Și i-a ieșit!

Conform apropiaților actorului Bradley Cooper a dorit ca relația dintre personajele filmului A Star Is Born să fie una cât se poate de palpabilă în film, iar asta a dus la o prietenie apropiată între cei doi… Prietenie care, în cele din urmă, a produs ruptura dintre Lady Gaga și logodnicul ei, Christian Carino. Pe scurt, Bradley a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a crea pe marele ecran două personaje credibile, iar dacă asta a necesitat ca Lady Gaga să se îndrăgostească de el… Din ceea ce se vede acum din afară, se pare că actorul a căzut singur în propria capcană, deoarece pare și el la fel de îndrăgostit de colega lui de platou.


„A vrut o poveste de dragoste autentică pe ecran'

La Hollywood se zvonește că Lady Gaga s-a îndrăgostit de Bradley în timpul preproducției, dar și al filmărilor, iar asta a ajutat la crearea imensei energii emoționale care s-a văzut pe ecran și, ulterior, la Oscar. A vrut o poveste de dragoste autentică’ pe ecran a comentat o sursă, adăugând că acest lucru a făcut ca Lady Gaga să devină foarte vulnerabilă.

Lady Gaga este doar un artist care își joacă rolul până la capăt?


Pe de altă parte, cei mai mulți cred că Bradley Cooper și Lady Gaga sunt cu adevărat îndrăgostiți. Asta în timp ce unii din industrie cred că Bradley ar putea folosi această situație pentru a rămâne în atenția publicului, iar alții sunt convinși Lady Gaga este doar un artist care își joacă rolul până la capăt…  Pe de altă parte, sursele afirmă că „Irina nu e deloc fericită din cauza atenției pe care performanța celor doi de pe scenă a generat-o… Dar că este încrezătoare că între Bradley și Lady Gaga nu s-a întâmplat nimic. Între ei a existat chimie în timpul filmărilor, Dar atât și nimic mai mult! Ea este încrezătoare în relația ei cu Bradley'. Atât de încrezătoare, încât a renunțat la prietenia lui Lady Gaga până și pe Instagram!


Dacă Bradley Cooper a fost atât de egoist și de cinic încât a făcut o femeie să se îndrăgostească nebunește de el, doar pentru a da veridicitate unui personaj, e trist. Să sperăm că nu a orchestrat totul cu sânge rece și că, de fapt, a fost mânat de bune intenții, însă situația i-a scăpat de sub control…

Foto: Hepta