Brad Pitt sustine casatoria intre persoanele de acelasi sex

 Revista VIVA
.
brad pittActorul Brad Pitt a donat 100 000 de mii de dolari, bani care vor fi folositi pentru continuarea campaniei care urmareste mentinerea casatoriilor intre persoane de acelasi fel in California.

O campanie impotriva discriminarii a inceput in luna iunie a acestui an in California. Casatoria intre persoanele de acelasi sex a devenit legala, de acest lucru beneficiind numeroase cupluri, anonime sau celebre, cea mai mediatizata casatorie fiind cea dintre Ellen DeGeneres si Portia De Rossi.

Opozantii s-au mobilizat rapid, strangand semnaturi pentru un referendum pe baza caruia sa fie recunoscuta in constitutia statului California doar casatoria dintre un barbat si o femeie.

Referendumul va avea loc in data de 4 noiembrie, in aceeasi zi in care sunt programate alegerile prezidentiale.

Brad Pitt a trecut de partea celor care sustin casatoria intre persoane de acelasi sex, facand o donatie de 100 000 de mii de dolari. Actorul a facut o declaratie in care a pus accentul pe dreptul la fericire si la libertate al fiecaruia.

„Deoarece nimeni nu are dreptul sa-i interzica unui semen sa-si traiasca viata intr-un anumit fel, pentru ca toata lumea e libera sa traiasca asa cum vrea si pentru ca discriminarea nu isi are locul in America, voi vota pentru egalitate'.

Brad Pitt a a spus ca nu se va casatori decat in ziua in care toti cei care vor dori sa se casatoreasca in Statele Unite vor putea sa o faca.

Foto: www.hepta.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton