În pofida luptei pentru custodie, Brad Pitt nu regretă că s-a însurat cu Angelina Jolie. Iată care e motivul!

Deși între ei încă se poartă o luptă intensă pentru custodia celor șase copii ai lor, faimosul actor a reușit, se pare, să treacă în sfârșit peste resentimente. Brad Pitt nu regretă că s-a însurat cu Angelina Jolie și e gata să depășească toate momentele tensionate dintre ei.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în 2014 și s-au despărțit în 2016. Cei doi au împreună 6 copii, dintre care 3 înfiați.

Din 2016, de când au intentat divorțul, relația dintre cei doi soți celebri a degenerat atât de mult, încât, pe alocuri, a devenit explozivă. Miza nu este averea, ci copiii, pentru a căror custodie se luptă amândoi. Brad Pitt (54) nu regretă însă că s-a însurat cu Angelina Jolie (43), după cum declară, pentru Hollywoodlife, un apropiat de-al actorului. Asta în pofida faptului că actrița, pe data de 7 august, l-a dat din nou în judecată pe fostul ei soț, acuzându-l că nu dă îndeajuns de mulți bani pentru întreținerea copiilor. Până la urmă, ea este mama celor șase copii ai lui și i-a fost iubită mai bine de o decadă, înainte de a-și anunța despărțirea.  „Brad a iertat-o pe Angelina pentru tot ceea ce a mers prost în mariajul lor și, de asemenea, i-a cerut și el iertare ei. Oricât de murdar ar fi fost divorțul lor, o parte din procesul de vindecare a lui Brad Pitt a depins de lăsarea în urmă a energiei negative create de separarea lor', a mai spus sursa.

Brad, Angelina și copiii lor, în 2014, pe vremea când cei doi actori erau un cuplu invidiat la Hollywood.

Brad, Angelina și copiii lor, în 2014, pe vremea când cei doi actori erau un cuplu invidiat la Hollywood.

Amândoi au făcut greșeli

„Brad e conștient că atât el, cât și Angelina au făcut greșeli și că cea mai înțeleaptă mișcare pentru el este să meargă înainte, dar și să îi ceară iertare. Acum, el nu e încântat că se luptă cu Angelina la tribunal, dar nu-și va regreta niciodată dragostea pentru ea. Din mariajul lor au rezultat copiii, așadar Brad nu poate regreta decât că s-a sfârșit atât de rău'. Brad și Angelina au șase copii împreună, dintre care trei bio logici: Maddox (17), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) și gemenii Vivienne și Knox (10). Copiii s-au născut cu toții înainte de nunta părinților, care s-au căsătorit în luna august a anului 2014. Din păcate, cuplul supranumit Brangelina s-a despărțit doi ani mai târziu…

Angelina Jolie, acum mamă singură, alături de copiii ei la Disneyland.

Angelina Jolie, acum mamă singură, alături de copiii ei la Disneyland.

Brad îi este recunoscător Angelinei

În pofida faptului că eșecul mariajului său i-a frânt inima, Brad privește latura pozitivă a relației lor – copiii. Prietenul lui spune că, pe măsură ce se îndepărtează tot mai mult de Angelina, Brad realizează că cel mai bun lucru provenit de pe urma mariajului lor sunt copiii. El îi este recunoscător Angelinei că i-a dăruit acești copii, dar asta e tot. Pe măsură ce se vindecă de pe urma divorțului, Brad încearcă să nu repete greșelile din trecut și să uite acuzațiile îngrozitoare pe care le-a făcut Angelina la adresa lui, fiindu-i recunoscător că i-a oferit copii și o familie'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton