Brad Pitt: ”Cautam casa in Europa”

 Revista VIVA
.

Brad Pitt si Angelina Jolie sunt in cautarea unei case in Europa pentru a se deplasa mai usor in diverse locatii din Africa sau Asia.

Cei doi actori duc o viata nomada, filmarile si actiunile umanitare purtandu-i de pe un continent pe altul. Iar Europa se dovedeste a fi locul ideal, intrucat de aici se ajunge destul de repede atat in Africa, cat si in Asia, acolo unde cei doi merg destul de des.

Pitt a marturisit ca vrea sa le ofere celor patru copii o viziune cat mai larga asupra lumii. Viitoarea casa pe care cei doi actori o vor cumpara ar putea fi localizata in Franta, Italia sau Spania, tari in care familia se simte foarte bine. In plus, actorul nu exclude faptul ca numarul membrilor sa creasca, declarand ca nu au pus punct final adoptiilor. Au de partea lor nu doar mijloacele financiare, ci si o mare dragoste pentru copii, neputandu-si imagina viata fara Maddox, Pax, Zahara si Shiloh.

Intre timp, viata nomada continua, parintii si cei patru copii mutandu-si cartierul general din New York in Los Angeles, deoarece Angelina e asteptata pe platourile de filmare de la productia „The Changeling', in regia lui Clint Estwood. (L.F.)

Foto: www.famousbabes.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton