Bombă la FERMA. Brigitte Năstase a recunoscut că a fost îndrăgostită de Moroşanu / Părerea luptătorului despre ea este de tot râsul!

.

La FERMA nu se plictiseşte nimeni! Când ai putea crede că nimic nou nu mai poate apărea între Bandiţi şi Fermieri, cineva aruncă o bombă. Sau mai multe. Campioană la acest „sport' este, fără îndoială, Brigitte Năstase. Intrată în competiţie logodită, Brigitte s-a îndrăgostit pe parcurs de Pastramă, însă a recunoscut că iniţial i-a cucerit inima Moroşanu.

Nimeni nu se aştepta vreodată, cunoscute fiind scandalurile dintre ei, ca Brigitte Năstase să fi nutrit o dragoste ascunsă pentru Cătălin Moroşanu. Mărturisirea a venit ca un şoc pentru fanii emisiunii, care au sărit în apărarea luptătorului şi au aruncat cu roşii în Brigitte. „Ea se îndrăgosteşte şi de un cocoş’, au comentat fanii. „Nu se gândeşte că Moroşanu este însurat şi are copil? Brigitte simte nevoia să fie mereu îndrăgostită’, este unul dintre sutele de comentarii care au luat cu asalt pagina de Facebook a emisiunii de la Pro TV.


Fosta soție a lui Ilie Năstase a explicat, cu lacrimi în ochi, după o discuție tensionată pe care a avut-o cu luptătorul, că a fost îndrăgostită de el, însă acesta a rănit-o de mai multe ori. „Chiar a fost unica persoană de care mi-a păsat și m-a rănit prea mult. El mi-a făcut foarte multe complimente, mi-a zis că sunt -viața lui-. A zis că dacă o să câștig proba de mâncare imi face masaj, dar el știe să facă numai masaje erotice. M-am rugat la Dumnezeu să câștig proba, dar după mi-am dat seama că Dumnezeu nu o să mă ajute, pentru că îmi doream masaj de la un om însurat', a spus Brigitte cu lacrimi în ochi.


„Moroșanu m-a rănit cel mai mult. Mă doare de fiecare dată când mă rănește el, mă doare că eu chiar am investit în el. La un moment dat am intrat într-o psihoză, am ținut la el ca om…De aia mergeam la vacă în grajd mereu, ca să stau de vorbă cu el. Doar nu mergeam că îmi plăcea mie să curăț acolo la vacă’, a mai spus aceasta la testimoniale.

Chiar și lui Pastramă îi spusese de sentimentele ei pentru Moroșanu. „Dacă nu mă rănea de atâtea ori nu eram împreună acum. Tu știai foarte bine că eu, de fapt, mă îndrăgostisem de el’, i-a zis Brigitte lui Pastramă.


Moroșanu nu are o părere foarte bună despre Brigitte, o consideră rea și instigatoare, numind-o „Baba Cloanța’. „Nu știu cum am putut să las lângă mine o asemenea femeie. Mi-e rușine de mine’, a zis bărbatul la un moment dat. „Este Diavolul în picioare! Ferească Dumnezeu de aşa femeie!’, a mărturisit Moroşanu, în timp ce îşi făcea trei cruci.