Bogdan Stoica participă la Ferma. Luptătorul de kickbox se va comporta în emisiune ca în ring: "Voi fi relaxat și mă voi adapta după situație!"

 Dumba Gabriela
.

Bogdan Stoica este una dintre cele 16 vedete care au acceptat provocarea noului sezon Ferma. Luptătorul de kickbox spune că nu-l sperie competiția și că va aduce în show-ul de la Pro TV gândurile cu care urcă și în ring. Bogdan Stoica își propune să fie relaxat și degajat la Ferma, chiar dacă nu va avea parte acolo de pasiunile și, mai ales, de familia lui, care îi conferă echilibru.

Cine este Alina Pușcău, concurentă Ferma. E stabilită de 25 de ani în America și a avut o relație cu Vin Diesel

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bogdan, cum ai început activitatea ta sportivă? Cine te-a îndrumat în această direcție?

Bogdan Stoica: Am fost un împătimit al sportului încă din copilărie. De la vârsta de 8 ani am început să practic fotbal de performanță.  După 6 ani de fotbal, am luat o pauză, iar la vârsta de 16 ani l-am urmat pe fratele meu la sală și am început să practic kickbox. Andrei a fost îndrumătorul meu spre acest sport și am urmat același drum până în prezent.

Cine este Paul Diaconescu de la Ferma. Drama neștiută a concurentului: 'Am fost operat 3 ore pentru a mi se extirpa o tumoră'

La ce te gândești înaintea unui meci important? La fel vei face și pentru Ferma?

Bogdan Stoica: Nu pot spune că petrec foarte mult timp gândindu-mă cum va urma să se desfășoare meciul. Întotdeauna mă simt pregătit și încerc să nu mă gândesc prea mult, pentru că nu vreau să pun presiune pe mine. Mă detașez de meci, încerc să mă relaxez, mă gândesc la fetițele mele, la familie, la lucruri frumoase, motivante, iar când urc în ring mă montez, mă ancorez bine în realitate și dau tot ce am mai bun din mine. Asta este munca mea și trebuie să o duc până la bun sfârșit, tinzând spre perfect. Voi avea aceeași atitudine și la Ferma, voi fi relaxat, degajat și mă voi adapta după situație.

BrFX2nXIMAArugNBrFX2nXIMAArugN

Ce sau cine îți va lipsi cel mai mult în Fermă?

Bogdan Stoica: Cel mai mult îmi va lipsi familia, iar prin asta mă refer la întreaga familie – copiii, soția, părinții, bunicele mele, nepoțeii, toți. Pe lângă ei, cred că îmi vor lipsi și plimbările cu motocicleta, care mă ajutau să-mi găsesc liniștea. Din fericire, nu voi duce lipsa fratelui meu, care va fi și el alături de mine în această aventură.

S-au aflat orășenii din Ferma: George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany

În rest sunt sigur că mă voi acomoda și mă voi motiva gândindu-mă că familia e acasă, sănătoasă, nerăbdătoare să mă întorc la ei, iar motocicleta e doar un moft, pe pare îl voi face ulterior.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton