Bogdan Mocanu suferă de o boală grea: "Mi-e frică să nu fie afectat un organ interior"

.

Bogdan Mocanu pare să aibă tot ce își dorește pe plan personal. Și-a găsit o nouă iubită, după dezamăgirea din relația cu Andra Volos. Iubește iar și se gândește chiar să devină tată. Însă, acum fostul concurent de la Puterea Dragostei suferă din cauza problemelor medicale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Puțină lume știe că Bogdan Mocanu suferă de mult timp de diabet. Însă, reușește să țină boala sub control. Are mereu grijă ce mănâncă, dar acum s-a resimțit. Și-a dat seama că este o problemă cu organismul lui și s-a dus la medic, să afle ce se întâmplă.


„Dacă tot mi-am făcut cu diabetul, cu sângele, cu hemoglobina și media glicemiilor în ultimele 3 luni, am zis să fac și astea cu ochii și cu inima, să-mi iau de o grijă. Eram un pic panicat, încă nu am rezultatele, dar sunt un pic mai liniștit că le-am făcut.

Am stat în ultima perioadă doar pe glicemii mari și diabetul e o boală așa, mai necruțătoare, să zic, și mănâncă ușor ușor dacă stai pe glicemii mari și nu o controlezi. Mi-e frică să nu fie afectat un organ interior, dar asta o să aflu mâine sau poimâine când aflu rezultatul’, a declarat Bogdan Mocanu, pentru Antena Stars.


Bogdan Mocanu suferă de o boală necruțătoare

În ultima perioadă, artistul a început să aibă atacuri de panică și s-a simțit tot mai obosit. Acum și-a făcut analizele, dar a reușit să afle că starea lui este una destul de bună.


„Ce am reușit să aflu astăzi este că sunt OK cu inima. La ochi… nu văd bine cu ochiul drept, nu știu cum se cheamă, am o chestie 25%. Sunt bine cu absolut orice, dar analizele de sânge nu mi le-au dat încă, le aștept mâine. Sper să nu fie nimic grav pentru că numai asta îmi lipsea acum în perioada asta.

Analizele periodice trebuia să le fac acum mai mult timp, dar a trecut ceva timp și în ultimele zile am început să fac niște atacuri de panică, chestii care nu mi se întâmplau înainte și vreau să nu mă mai gândesc. Pierd nopți aiurea, majoritatea muncii pe care o depun implică laptop, telefon, stres acumulat.’, a mai spus artistul, pentru sursa citată anterior.


Citește și: Prima imagine cu noua iubită a lui Bogdan Mocanu. Cum arată femeia care l-a cucerit

Citește și: Ștefania și Speak, poveste de dragoste ca în filme! Au dezvăluit toate secretele relației lor

Citește și: Dovada că Andra Volos de la Puterea Dragostei nu l-a uitat pe Bogdan Mocanu

Citește și: Cum arată socrii lui Culiță Sterp de la Survivor. este mândră de părinții ei

Cum arată femeia care l-a cucerit pe Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu a trecut peste despărțirea de Andra Voloș și are o nouă iubită. Chiar dacă nu a vrut să o arate tuturor, Bogdan Mocanu a recunoscut public în fața fanilor că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu noua lui parteneră. El a povestit că este o femeie cunoscută în showbizul românesc și că este mai mare decât el.


Noua lui iubită arată extrem de bine, așa cum era de așteptat, pentru că și Bogdan petrece multe ore la sala de forță pentru a ajunge la fizicul pe care îl are acum. Artistul nu a vrut să dezvăluie numele iubitei sale, însă a mai arătat-o încă o dată fanilor în cadrul unui InstaStory.


„Este brunetă, este mai matură decât mine cu mai mulțișori ani, darnu contează. Nu trebuie să fie o relație în care doar unul îl consumă pe celălalt, ne consumăm reciproc și e foarte mișto. Este cunoscută, nu neapărat artistă, dar nu vreau să spun cu ce se ocupă.

Pe Instagram am văzut-o pentru prima oară. Am făcut sărbătorile împreună. Și Crăciunul și Revelionul și tot. Suntem nedespărțiți de o lună. A vorbit la telefon cu mama și și eu am vorbit cu părinții ei., a spus Bogdan Mocanu.