Bogdan Mocanu suferă de depresie: „Am avut o problemă cu alcoolul, beam zilnic”. De ce nu apelează la ajutorul unui psiholog

 Ifrim Georgiana
.

Bogdan Mocanu a recunoscut că suferă de depresie și că s-a refugiat în alcool. Fostul concurent de la „Puterea Dragostei' recunoaște că se simte mai bine în ultima perioadă, însă refuză categoric să apeleze la ajutorul unui psiholog. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Mocanu suferă de depresie. Bogdan Mocanu a devenit cunoscut în România după participarea la emisiunea „Puterea Dragostei', de la Kanal D. Ulterior, acesta a strâns o comunitate impresionantă de urmăritori pe rețelele de socializare, acolo unde postează zilnic și împărtășește experiențele din viața de zi cu zi. În prezent, acesta este noul coleg de emisiune al Biancăi Comănici, la Bărbați vs Femei, emisiune difuzată pe canalul de YouTube WOWnews.

bo9bo9

Deși se bucură de succes și duce o viață lipsită de griji, Bogdan Mocanu a recunoscut că suferă de depresie, iar alcoolul a devenit „antidepresivul preferat'. Fostul concurent de la „Puterea Dragostei' a recunoscut că a existat o perioadă când consuma alcool în fiecare zi, dar chiar și așa, nu ia în calcul ideea de a apela la ajutor specializat.

Citește și: Bogdan Mocanu și Miruna Milu s-au despărțit: 'Nu îmi mai răspunde de două zile la telefon'

Citește și: Bogdan Mocanu s-a afișat cu noua sa iubită, Miruna Milu. Cine este femeia care l-a cucerit

Citește și: Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu s-au mutat în casă nouă, după ce au devenit părinți de gemeni. Cum arată vila: „Mi-am pus palmier, să mă simt ca-n Tenerife”

Citește și: Alina și Sorina de la Bravo, ai stil!, în scandal după ce au fost acuzate că au trișat. Verdictul juraților: „Cine scoate 6000 de euro ca să…”

Bogdan Mocanu suferă de depresie

Bogdan Mocanu suferă de depresie și a fost dependent de alcool. În ultime vreme, fostul concurent de la „Puterea Dragostei' spune că se simte mai bine din punct de vedere psihic, însă încă îl încearcă „gânduri negre'.

„Cred că da. Sunt mai bine în ultima perioadă, pentru că am mai tăiat-o cu alcoolul. Eu chiar cred în adâncul sufletului meu că sufăr de depresie. Nu știam exact, dar în ultimele două săptămâni am fost mai ok psihic. Eu nu am vicii, nu mă droghez, nu știu să joc la jocuri. În schimb, cred că am avut o problemă cu alcoolul la un moment dat, pentru că aveam foarte mult timp de când beam zilnic.

Când am avut meci, nu am băut nimic, am vrut să fiu în cea mai bună formă a mea. Acum am început să mai gust așa și au revenit gândurile alea negre, nopțile târzii. Nu am luat antidepresive, alcoolul era antidepresivul meu preferat', a declarat Bogdan Mocanu.

De ce nu apelează Bogdan Mocanu la ajutorul unui psiholog

Deși suferă de depresie, Bogdan Mocanu refuză să apeleze la ajutorul unui psiholog, susținând că este o persoană mai realistă și că nu vede în asta o soluție.

„Nu merg la psiholog și nu știu dacă o să merg. Toată lumea îmi sugerează să merg. Eu nu cred în chestiile astea, poate doar să mă ajute dacă accept problema și o scot eu pe gură și o zic cu voce tare.

Poate asta ar fi o soluție. Nu știu dacă este o problemă, dar eu sunt un om foarte realist', a mărturisit Bogdan Mocanu, la Detectorul de minciuni.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton