Bogdan Mocanu se gândește la împăcarea cu iubita misterioasă: „A dormit la mine zilele trecute”

.

Bogdan Mocanu se gândește la împăcarea cu iubita misterioasă. După despărțirea de Andra Voloș, fostul concurent de la Puterea Dragostei și-a găsit fericirea în brațele altei femei. La câteva luni distanță, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, Bogdan Mocanu motivând la acea vreme că are alte priorități și este „indisponibil emoțional'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Bogdan Mocanu a devenit cunoscut după ce a participat la Puterea Dragostei, de la Kanal D, în sezonul doi. Acolo, acesta a început o relație cu Andra Voloș, concurentă la rândul ei în cadrul emisiunii. După despărțire, cântărețul de manele s-a cuplat cu o brunetă misterioasă, despre care nu se știu prea multe detalii. Ulterior, el însuși a făcut anunțul cu privire la despărțire, susținând că este alegerea cea mai potrivită. Acum, acesta se gândește la împăcare, având în vedere că încă mai ține legătura cu fosta iubită.


Bogdan Mocanu se gândește la împăcarea cu iubita misterioasă. În momentul despărțirii, fostul concurent de la Puterea Dragostei susținea că are printre priorități proiectele lui profesionale, dar și amenajarea noii sale case, unde s-a și mutat, motiv pentru care „indisponibil’ din punct de vedere emoțional.

Citește și: Cum arată noul apartament al lui Bogdan Mocanu.O chiuvetă costă 6.000 de lei și, per total, a depășit bugetul cu 80.000 de euro


Citește și: Andra Volos, întâlnire neașteptată cu Bogdan Mocanu, după 3 ani de la despărțire. Cum a reacționat fostul ei iubit:'Nici măcar să salute…'

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre Victor Slav, la 8 ani de la divorț:'Dacă ai o bilă neagră la mine…'

Citește și: Designerul lui Carmen Iohannis, care a îmbrăcat-o la funeraliile reginei Elisabeta a II-a, reacție acidă către Cătălin Botezatu, după ce i-a criticat rochiile:„Ne cunoaștem de foarte mulți ani’


Bogdan Mocanu se gândește la împăcarea cu iubita misterioasă

Întrebat despre o posibilă împăcare cu fosta iubită, Bogdan Mocanu nu a spus un „NU’ răspicat. Acesta ia în calcul varianta unei împăcări, chiar dacă șansele ca acest lucru să se întâmple nu sunt foarte mari.

În timpul relației, fostul concurent de la Puterea Dragostei a preferat să-și țină iubita departe de ochii curioșilor. Astfel, în fotografiile publicate de el în social media, bruneta avea fața acoperită cu un emoticon sau era întoarsă cu spatele, pentru a nu i se vedea chipul.


„Sută la sută nu există niciodată definitiv. Deci nu pot să spun că nu o să ne mai împăcăm. Însă, a trecut timp de când am luat amândoi această decizie și sunt slabe șansele să se întoarcă ceva din drum’, a declarat Bogdan Mocanu, conform Antena Stars.


„A dormit la mine zilele trecute’

Bogdan Mocanu a susținut că încă ține legătura cu fosta lui parteneră. Mai mult, acesta a vorbit și despre motivele care au condus la despărțire.

„Într-o relație, mai importantă decât iubire este respectul. Noi ne-am permis prea mult și ne-am împins puțin limitele respectului. La un moment dat, când unul dintre noi avea pretenția că o barieră să fie atinsă, celalalt a sărit-o. Poate asta a adus la neînțelegeri. Da mai vorbim din când în când.


Am vorbit și zilele acestea. La noi este mai complicat pentru că avem copilul la mijloc. Cu care vorbesc foarte des. Îl iubesc și mă iubește și nu poate să schimbe nimeni asta, niciodată. A dormit la mine zilele trecute',  a dezvăluit Bogdan Mocanu, potrivit aceleiași surse.

Sursa foto: Facebook